Talasgücü Belediyespor'da Yeni Hoca Kim Olacak?

Kayseri'nin 3. Lig temsilcisi Talasgücü Belediyespor'da 9 yıldır teknik adamlık yapan Halil Aslan, yeni sezonda takımda olmayacağını ve antrenörlük kariyerini noktalayacağını açıklamıştı. Sarı-lacivertli takımın yeni sezonda hangi hocayla çalışacağı merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Talasgücü Belediyespor'da Yeni Hoca Kim Olacak?

Talasgücü Belediyespor’u Süper Amatör Küme’den 3. Lig’e kadar çıkardıklarını ve bu süre zarfında çocuğuyla dahi ilgilenemediğini belirten Halil Aslan, yeni sezonda olmayacağını ifade ederek antrenörlük hayatını sonlandırmak istediğini açıklamıştı.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği profesyonel ligde, ilk sezonunda kalıcı olmayı başaran Talasgücü Belediyespor’u çalıştıran Halil Aslan, ‘Talasgücü her zaman kalbimde ve içimde olacak. Bu değişmez. Orada olup olmamam bir şeyi değiştirmez. Herhangi bir ihtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında olacağım. Her zaman destek vereceğim. Ama artık antrenörlük hayatımı sonlandırmak istiyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

Bu durum sonrasında Talasgücü Belediyespor’da yeni sezon için hoca arayışları hız kazandı. Halil Aslan’ın ayrılığı sonrası yerine yeni bir isim bulmak için kolları sıvayan yönetim, yeni sezonda başarı çıtasını yükseltecek hamleler yapmak ve ona göre bir planlama yürütmeyi hedefliyor.

Talasgücü Belediyespor'da Yeni Hoca Kim Olacak?

İbrahim Öztürk İddiası 

Talasgücü Belediyespor’un, takımın başına uzun vadede 43 yaşındaki deneyimli futbolcu İbrahim Öztürk’ü getirmeyi düşündüğü belirtiliyor. Geride kalan sezonun devre arasında Altay’dan transfer edilen tecrübe abidesi Kayserili futbolcu İbrahim Öztürk ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Sezon sonunda sakatlığı nedeniyle ameliyat olan İbrahim Öztürk’ün yeni sezonda en azından teknik heyette yer alması ve ilerleyen yıllarda memleketinin takımında antrenör olarak görev yapması planlanıyor.