Talasgücü kan kaybediyor

Sezona büyük umutlarla başlayan Talasgücü Belediyespor, ilk 6 hafta sonunda aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Talasgücü kan kaybediyor

Sezona büyük umutlarla başlayan Talasgücü Belediyespor, ilk 6 hafta sonunda aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

Lige Tarsus İdman Yurdu deplasmanında başlayan Sarı-Lacivertliler, 3-2 mağlup olarak ilk maçında sahadan puansız ayrılmıştı. İkinci maçında evinde Mardin 1969 ile karşılaşan temsilcimiz ilk galibiyeti 2-0'lık skorla almış, 3. haftada ise Ayvalıkgücü Belediyespor'a 2-1 mağlup olmuştu. 4. haftada Gümüşhaneyi 2-1 mağlup eden Sarı-Lacivertliler daha sonra oynadığı iki maçta da galibiyet yüzü göremedi. 5. Haftada Aliağaspor'a 3-0 bugün ise sahasında Kırıkkalegücü'ne 1-0 mağlup oldu. 

Talasgücü kan kaybediyorOynadığı 6 maçta sadece 6 puan toplayan Sarı-Lacivertliler beklenen performansı gösteremedi. 6 maçta 7 kez rakip fileleri havalandıran Talasgücü bu maçlarda kalesinde 10 gol gördü. 

Sezona büyük umutlarla başlayan Talasgücü Belediyespor aldığı bu sonuçların ardından Kayserili sporseverleri hayal kırıklığına uğratırken, alınan kötü sonuçların ardından kan değişikliği olup olmayacağı ise merak konusu oldu.