Talasgücü'nü İlhan Parlak mı alacak?

Kayserispor efsanesi İlhan Parlak, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ı ziyaret etti. Ziyaret, spor kamuoyunda ilgi çekerken, ligden çekilme kararı alınan Talasgücü Belediyespor'un geleceğiyle ilgili kritik gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Talasgücü'nü İlhan Parlak mı alacak?

Kayserispor’un efsane futbolcusu İlhan Parlak, geçtiğimiz sezon futbol kariyerine son noktayı koymasının ardından, futboldan kopmuyor.  Parlak, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, spor kamuoyunda ilgi çekti.

Talasgücü Belediyespor'un geleceği ne olacak?

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, geçtiğimiz hafta sonu Talasgücü Belediyespor'un ligden çekilme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Bu gelişme, Kayseri spor camiasında şok etkisi oluşturmuştu. İlhan Parlak’ın ziyareti ise "Talasgücü Belediyespor’u İlpan Parlak mı alacak?" şeklinde yorumlandı. Parlak, Kayserispor ve Erciyesspor’da uzun yıllar forma giymiş, kaptanlık yapmış ve kulüplere büyük hizmetlerle taraftarın sevgilisi olmuştu.

İlhan Parlak’ın gelecek planı ne?

Tecrübeli spor adamı İlhan Parlak, Kayserispor ile olan kariyerini sonlandırdıktan sonra gelişimi için yurt dışında eğitim alacağını açıklamıştı. Parlak, ziyaret sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Bizi misafir eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür ederim" ifadesini kullandı. Bu paylaşım, ziyaretin ne anlama geldiği konusunda merak uyandırdı. Birçok sporsever, 'İnşallah İlhan Parlak, Talasgücü Belediyespor'u alır ve Kayserili gençlerin umudu olur' yorumu yaptı.

Mutlu Önal'ın çabaları takdire şayan

Diğer yandan, TFF Kayseri Bölge Müdürü Mutlu Önal da şehrin profesyonel takımının kapanmaması için yoğun çaba sarf ediyor. Şu ana kadar Ziya Eren dışında başka bir isim gündeme gelmemiş olsa da, kulübün geleceğiyle ilgili önemli gelişmelerin hafta sonu yaşanması bekleniyor.