Talasgücü'nün teknik ekibinde hangi isimler var?

Talasgücü Belediyespor'da yeni başkan Serdar Esen, teknik direktör Uğur Kulaksız olurken, takımın renkleri Mavi-Siyah olarak değiştirildi. Yeni transferlerle kadro nasıl oluşturulacak? Teknik ekipte hangi isimler yer alacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Talasgücü'nün teknik ekibinde hangi isimler var?

Talasgücü Belediyespor, Başkan Serdar Esen liderliğinde yeniden ayağa kalkıyor.

Talasgücü Belediyespor, büyük bir krizin eşiğinden dönerek yeni bir başlangıç yapıyor. TFF İç Anadolu bölge müdürü Mutlu Önal’ın yaklaşık bir aylık yoğun çabaları sonucunda, Sarı-Lacivertli kulüp için yeni bir başkan bulundu. Takımın lige devam etmesi dün gece belli olmuştu. Bu kritik süreçte, Yeni Esenspor’un Başkanı Serdar Esen, büyük bir sorumluluk alarak, Talasgücü Belediyespor’un yeni başkanı olarak görev aldı.

Talasgücü'nün teknik ekibinde hangi isimler var?

Teknik Ekipte tecrübeli isimler yer alıyor

Takımın başına teknik direktör olarak, uzun yıllar Kayserispor’da görev yapan deneyimli antrenör Uğur Kulaksız getirildi. Kulaksız, yeni dönemde teknik direktör olarak görev yapacak. Kulaksız'ın yardımcılığını ise Ferhat Timoçin üstlenecek. Teknik ekipte yer alan bir diğer önemli isim ise İsmail Okumuş oldu. Ekibe, ilerleyen günlerde yeni isimlerin de dahil edilmesi bekleniyor.

Talasgücü'nün teknik ekibinde hangi isimler var?

Kadro yapısı nasıl şekillenecek?

Talasgücü Belediyespor, sadece yönetim ve teknik ekipte değil, takım renklerinde de yeniliğe gidiyor. Takımın yeni renkleri Mavi-Siyah olarak belirlendi. Sarı-Lacivertli kulüp, mevcut tesislerde çalışmalarını sürdürmeye devam edecek. Kadronun oluşturulması için ise Kayseri Amatöründen, BAL’dan ve 3. Lig’den yapılacak nokta atışı transferlerle birkaç gün içinde yeni bir ekip oluşturulacak. TFF 3. Lig, 8 Eylül'de başlayacak.