Talasgücü şampiyonluk yemeğinde biraraya geldi

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup final maçında Sincan Belediyespor'u 3-1 yenerek şampiyon olan ve daha sonra TFF kararıyla play-off oynamadan direkt olarak 3. Lig'e yükselen Talasgücü Belediyespor, camia olarak yemekte bir araya geldi.

Talasgücü şampiyonluk yemeğinde biraraya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talas'da bir mekanda verilen yemeğe, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Talasgücü Belediyespor başkanı Yunus İloğlu, TFF Bölge Müdürü Mutlu Önal, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, Talasgücü Belediyespor  teknik heyeti, oyuncuları ile eşleri ve davetliler katıldı.
Yemekte konuşan Talasgücü Belediyespor antrenörü Halil Aslan, kendilerine destekte bulunan bütün Talas camiasına ve Talas Belediye başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkürlerini iletirken, şampiyonlukta emeği geçen futbolculara ve her türlü destekte bulunan herkese minnettar olduklarını söyledi.

Halil Aslan,” 3 yıl gibi bir sürede büyük mücadele verdik çok acılar çektik. Geçen yıl yarım kalan bir hikayemiz vardı. Rabbim bu yıl bize şampiyonluğu nasip etti. Bana göre en kıymetli oyuncularımın olduğu yıl nasip etti. Başkanımız Mustafa Yalçın hiçbir zaman bizden emeğini desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Yunus İloğlu Başkanım her zaman yanımızdaydı. Ethem ve İsmail başkanım, Bülent başkanım. Onların emeklerini hiçbir zaman inkâr edemeyiz. Bize büyük destekler sağladılar. Bunun karşılığında da Kayseri’de yıllardır beklenen bir ikinci bir profesyonel takımı çıkardık. Biz de bunu Kayseri ve Talas halkına hediye ettik.” şeklinde konuştu.

Talasgücü Belediyespor Başkanı Yunus İloğlu, ”14 grupta 190 takımın yarıştığı bir grubun içerisinde biz 6. Grupta yarıştık. 5 takım vardı mutlak şampiyonluğa oynayan. Sezon sonunda Sincan ile ikili averajda berabere kalınca son bir maç yaptık. Bu maçı da 3-1 kazandık ve şampiyon olarak 3. Lig’e yükseldik. Kayserimize Talasımıza hayırlı uğurlu olsun. Buradan futbolcu kardeşlerimize de teşekkür etmek istiyorum. Şampiyonluk kutlaması yapmak yerine, deprem bölgesine giderek oradaki çocuklara destek olmak istediler. Onların kalplerine dokunmak istediler.  Dün oraya gittik ve gönüllerine dokunduk, acılarını bir nebze olsun azaltmak istedik. Futbolcu kardeşlerime bu güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri TFF Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal,” İlk kez Bölge Karmamız Aksaray’da şampiyon olmuştu. Şimdi de Talasgücü Belediyespor Aksaray’da şampiyon olarak 3. Lig’e yükseldi. Teknik heyeti ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Halil Hoca benim kardeşim. Teknik heyetteki hocalarım benim eski sporcularım. Onların başarısı Kayseri’nin başarısı ve 3. Lig’de bir takım oldu. Kimse belki bahsetmedi ama antrenör, futbolcu eşlerinin maçlarda dua ettiğini, kuran okuduğunu gördüm. Güzel bir ortam var Allah bozmasın. Biz ASFK olarak her zaman yanınızdayız. İnşallah kalıcı oluruz. Ben tekrardan bu şampiyonlukta emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın da, ”Hiçbir başarı tesadüf değildir. Allah çalıştığın kadar verirmiş. Biz kardeşlerimden 2 şey istedik. Ben sizin babanızım, siz de benim evladımsınız diyerek başladığım konuşmalarda, elbette başarı istiyoruz dedik ama en önemli şahıs sizsiniz, kimse kendini heba edecek bir strese girmeyecek.  İkincisi de bu işi en “ahlaklı” şekilde götüreceğiz dedim.  Sezon sonunda da bunu bütün futbolcularım bize gösterdi. Çok teşekkür ediyorum. Gelin hanımlar da hep maçlarda bir arada oldular. Seyirci kadrosundaydılar ama sanki futbolcu gibi oynuyorlardı. Acayip de heyecanlıydılar. Onların tribünde olması direkt sahaya centilmenlik efendilik olarak etki ediyordu. Tribüne de kibarlık olarak yansıyordu. Ben hanımefendilere teşekkür ediyorum tekrardan…” şeklinde konuştu.

Yemeğin ve yapılan konuşmaların ardından Talasgücü Belediyesporlu futbolculara ve teknik heyete kupa ve madalya töreni yapıldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın öncülüğünde, protokol tarafından şampiyon futbolculara madalyaları takdim edildi. Günün sonunda şampiyonluk kupası, yine futbolcuların elinde havalandı.