Talasgücü - Sincan maçında gerginlik yaşandı

Talasgücü Belediyespor'un Aksaray'da Sincan Belediyespor ile karşılaştığı ve 3-1 kazanarak şampiyon olduğu müsabakada bitiminde iki takım arasında gerginlik yaşandı. Olay büyümeden önlendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Talasgücü - Sincan maçında gerginlik yaşandı

Bölgesel Amatör Lig 6. grup şampiyonluğu için Aksaray'da Sincan Belediyespor ile karşılaşan Talasgücü Belediyespor, müsabakayı Osman Buğra, Ramazan Taş ve Alperen Topçular'ın golleriyle 3-1 kazanarak ipi göğüsledi. Bu mücadelenin son dakikalarında ve bitiş düdüğünün ardından gerginlik çıktı.

Sincan ekibi maç sonunda gerginlik çıkardı

Müsabakanın son dakikalarında Talasgücü Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü devam ederken, önce tribün ile Sincan yedek kulübesi arasında gerginlik yaşandı. Sincan teknik ekibi ve yedek futbolcular, Kayseri’den gelen ekiple sürtüşme yaşadı. Araya girenler olayın büyütmesini önledi. Maçtan sonra da rakip takım ile Talasgücü Belediyesporlu futbolcular arasında gerilim yaşandı. Olay daha sonra tatlıya bağlandı.

Top toplayıcıya tepki!

Sincan Belediyesporlu kaleci Emrah Kızıl ve Sincanlı yedek futbolcular, Talasgücü Belediyesporlu top toplayıcı çocuğa tepki göstererek üzerine yürüdüler. Müsabaka öncesinde Talasgücü Belediyespor, saha kenarlarına top toplayıcı çocukları yerleştirdi. Çocuklar saha dışına çıkan topları atmakta gecikince Sincanlı kaleci ve  futbolcular küplere bindi. Küçük çocukların üzerine yürüyen futbolcular, küfürler savurdu. 
Hakemler müdahale ederek top toplayıcı çocukların tamamını tribüne gönderdi.