Tamamen duygusal bir maç olacak! Kayserispor haberleri - Son dakika spor haberleri

Kayserispor, 5 Ekim Cumartesi günü Başakşehir FK'ya konuk olacak. Eski teknik direktörü Çağdaş Atan'a karşı mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, İstanbul'da kazanıp, kötü gidişata son vermeyi hedefliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Tamamen duygusal bir maç olacak! Kayserispor haberleri - Son dakika spor haberleri

Kayserispor, 5 Ekim Cumartesi günü Başakşehir FK’ya konuk olacak. Eski teknik direktörü Çağdaş Atan’a karşı mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, İstanbul’da kazanıp, kötü gidişata son vermeyi hedefliyor. 

Kayserispor, 5 Ekim Cumartesi günü Süper Lig’in zorlu deplasmanlarından biri olan İstanbul’da, 3 puan mücadelesi verecek. Başakşehir FK’ya konuk olacak olan Sarı-Kırmızılı takımda tüm hazırlıklar tamamlandı. Bu karşılaşma, her iki takım açısından da özel bir anlam taşıyor. Başakşehir’in teknik direktörü olan Çağdaş Atan, eski takımı Kayserispor’a karşı görev yapacak. . Atan, eski takımına karşı Başakşehir'in başında bugüne kadar galibiyet elde edemedi.

Tamamen duygusal bir maç olacak! Kayserispor haberleri - Son dakika spor haberleri

Çağdaş Atan’a Kayseri’den taraftarlar büyük tepki göstermişti

Kayserispor ile başarılı bir dönem geçiren Çağdaş Atan, geçtiğimiz sezon beklenmedik bir şekilde, sözleşmesi devam ederken Başakşehir’in başına geçti. Samsunspor galibiyeti sonrası, "Ben böyle yürek görmedim, böyle sevgi" ifadeleriyle taraftarın sevgisini kazanan Atan, bu hareketiyle Kayseri taraftarlarının büyük tepkisini çekmişti. Taraftarlar, Atan’ın takımı yarı yolda bıraktığını düşünerek tribünlerden öfke dolu tezahüratlarda bulunmuştu.

Kayserispor ile Başakşehir arasında geçen sezon hangi sonuçlar çıktı?

Geçtiğimiz sezon iki takım arasında Kayseri’de oynanan ilk maçta gol sesi çıkmamıştı. Rövanş karşılaşmasında ise Kayserispor, İstanbul deplasmanında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmıştı. Bu galibiyet de Burak Yılmaz'ın ilk 3 puanıydı. Böylelikle Çağdaş Atan, ayrıldığı eski takımına karşı galibiyet yüzü görememiş oldu.