Taraftar duruşunu gösterdi!

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Talasgücü Belediyespor'un 3. Lig'den çekilme kararına karşı çıkarak, Kayseri'nin bu kulübe sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Açıklamada, neler söylendi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Taraftar duruşunu gösterdi!

Kayserispor'un en büyük itici gücü olan Kapalı Kale, Kayseri sporuna sahip çıkmaya devam ediyor.

Kapalı Kale, Talasgücü Belediyespor'un 3. Lig'den çekileceği haberinin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ahmet Dirgenali yönetimindeki Kapalı Kale, 3. Lig’den çekileceği açıklanan Talasgücü Belediyespor’a sahip çıktı.

Taraftar duruşunu gösterdi!

Kapalı Kale: Kulüp plansızca yok edilmemelidir 

Kapalı Kale’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Talasgücünü Kaybetmeyelim | Şehrimizi 3. Lig’de temsil eden Talasgücü Belediyespor'umuzun, bugün yapılan açıklama ile ligden çekileceği haberini üzülerek öğrendik. Bu seviyeye ciddi ödenek ve emek harcayarak gelmiş olan kulüp, asla kaderine terk edilmemeli ve yüzüstü bırakılmamalıdır. Geçmişte şehrimizde Elektrikspor ve Kayseri Erciyesspor gibi kurumsal kimlik kazanmış takımlarımızın başına gelen acı son, Talasgücü Belediyespor’un başına gelmemelidir. Şu anda bu seviyede yeni bir kulübü 3. Lig seviyesine getirmek daha masraflı ve zaman alıcı olacaktır. Bu nedenle, elimizdeki hazır profesyonel kulüp plansızca yok edilmemelidir. Bu yöndeki tutumumuzu tüm Kayseri futbol kamuoyuna saygıyla duyururken, şehrin önde gelenlerini Talasgücü Belediyespor’a sahip çıkmaya davet ediyoruz."