Taraftar Olivier Kemen'e ateş püskürüyor

Kayserispor, Olivier Kemen'in alacaklarının ödenmemesi nedeniyle FIFA'dan iki dönem transfer cezası almıştı. Taraftarlar, Fransız futbolcuya ateş püskürüyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Taraftar Olivier Kemen'e ateş püskürüyor

Kayserispor, Fransız futbolcu Olivier Kemen'in alacaklarının zamanında ödenmemesi nedeniyle FIFA'dan iki dönem kalıcı transfer cezası almıştı. Kulüpten şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmazken, taraftarlar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor

FIFA Kararı ve Cezanın detayları neler var?

Olivier Kemen, geçen sezonların alacaklarının ödenmemesi üzerine FIFA'ya başvurmuştu. FIFA'nın Anlaşmazlık Çözüm Kurulu, Kemen'i haklı bulmuş, Kayserispor'a da iki dönem boyunca transfer yasağı getirmişti. Ayrıca Kemen'e 180 bin Euro ödenmemiş maaş ve 106 Bin Euro tazminat ödemesine karar verilmişti.

Taraftar Olivier Kemen'e ateş püskürüyor

Taraftar Fransız Futbolcuya tepki gösterdi

Kayserispor taraftarları, bu duruma ateş püskürüyor. Savaş Özdemir isimli bir taraftar, "Sezon ortasında kendi feshedip hem Kayserispor'a kuruş bonservis kazandırmayıp, üstüne 2 dönem transfer yasağı almayı nasıl becerdik? Bunu Kayserispor yönetimin başkası da yapamazdı, şaşırtmadılar bizi" şeklinde serzenişte bulundu.

Kulüpten Resmi Açıklama Bekleniyor

Henüz Kayserispor'dan FIFA'nın verdiği ceza ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Taraftarlar, bu durumun net bir şekilde açıklanmasını bekliyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, aynı zamanda benzer bir durumu yaşamıştı. Bu cezaya neden olan oyuncular arasında Denis Alibec, Andrea Bertolacci, Jocelyn Janneh ve Salifou Soumah yer alıyordu. Bu cezanın Olivier Kemen ile birlikte İsviçre Federal Mahkemesine başvurulan dosya ile birlikte olduğu öğrenildi.