Taraftarın cevabını merakla beklediği soru! - Önlem alınacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda gerçekleştirilen zemin iyileştirme ve çim serimi çalışmaları sona erdi. Stadyumda ayrıca, yeni hibrit çim sistemine geçiş yapıldı. Fakat, Kayseri Şeker'in 31 Temmuz'da stadyumda yapılacak olan Mali Genel Kurulu, zemin konusunda endişelere neden oluyor. Detaylar haberimizde...

Taraftarın cevabını merakla beklediği soru! - Önlem alınacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından gerçekleştirilen iyileştirmelerle stadyuma toplam 7 bin 848 metrekare çim serildi. Çimlerin kök salması için bir hafta süreyle dinlendirilen zemin, gözlemlendikten sonra hibrit sistem çalışmalarına başlandı. Bu sistem, uzun ömürlülüğü ve dört mevsim boyunca kullanım kolaylığı sağlamasıyla biliniyor. Doğal ve suni çimlerin karışımından oluşan hibrit çim, genellikle doğal çime suni liflerin eklenmesi veya doğal çimin üzerine suni çim halı serilmesi ile oluşturuluyor.

Taraftarın merakla beklediği soru! - Önlem alınacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayseri’de özellikle kış aylarında zeminin bozulmasını önlemek amacıyla tercih edilen bu sistem, büyük ölçüde tamamlandı.

Ancak, futbolcuların henüz kullanmaya başlamadığı stadyumda, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Olağan Mali Genel Kurulu’nun yapılacak olması taraftarlar arasında tedirginlik yaratıyor. Önceki genel kurullarda stadyum zeminine kurulan platformlar, oy sandıkları ve binlerce üyenin katılımı zemine zarar vermişti. 

Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren taraftarlar, yetkililerden duruma müdahale etmelerini talep ediyorlar. Verilen bunca emeğin heba olmaması adına yetkililerin bu duruma çözüm bulması bekleniyor.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Mali Genel Kurulu, 31 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00’da RHG Enertürk Enerji Stadı'nda gerçekleştirilecek.