Tarih tekerrür etti: Önce Fikret Yılmaz - Sonra Burak Yılmaz!

Yıllar önce Kayseri futboluna katkı sunan Fikret Yılmaz'dan sonra şimdi de oğlu Burak Yılmaz Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'u zirveye taşımak için ter döküyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Tarih tekerrür etti: Önce Fikret Yılmaz - Sonra Burak Yılmaz!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Burak Yılmaz, teknik direktörkük kariyerine ilk olarak Beşiktaş teknik direktör yardımcısı olarak başladı bu görevinden istifa eden Yılmaz Kayserispor'un başına geçti.

Eski teknik direktör Fikret Yılmaz da yıllar öncesi 1 .Lig'de mücadele eden Kayseri ekibi Kayseri Erciyesspor'u çalıştırmıştı. Yılmaz, 2011-2012 yılları arasında Erciyesspor'un başında görev yapmıştı. 

2023 yılında yeniden!

Kayseri Erciyesspor eski teknik direktörü Fikret Yılmaz'ın katkılarının ardından şimdi oğlu Burak Yılmaz şehrin takımı Kayserispor'un başarısı için mücadele ediyor.

Geçen sezonun devre arasında Kayserispor'un başına geçen Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı takımda ile 19 maça çıktı. Yılmaz bu 19 maçta 3 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgiyle 1.00 puan ortalaması yakaladı.

Burak Yılmaz'ın da babasının izinden gidereken teknik direktörlük yapması futbolseverler tarafından tarihi paralellik olarak nitelendiriliyor. Yılmaz ailesi sadece saha içinde değil saha dışında da damga vurmaya devam ediyor.

Kayserispor taraftarı Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın izinden giderek takımı başarıya taşımasını bekliyor.