TDP spor okulu gibi çalışıyor

Toplum Destekli Polislik Kayseri İl Teşkilatı, özverili çalışmaları ile çocuk ve gençlerin yetişmesi için bir spor okulu gibi hizmet veriyor.

TDP spor okulu gibi çalışıyor

İmkânları sınırlı olan 7-14 yaş aralığındaki çocukların spor gibi faaliyetlere yönlendirilmesi için çalışmalar yürüten TDP Kayseri polisleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Taekwondo Federasyonu uzmanları eşliğinde 2020 Dünya Olimpiyatları’na milli sporcu yetiştirmeyi amaçlarken, bu doğrultuda da İpeksi Dokunuş İle Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi’ni ortaya koydu.
 
BİN ÖĞRENCİ LİSANLI SPORCU YAPILDI
 
Konu ile ilgili bilgiler aldığımız TDP Kayseri Teşkilatı İpeksi Dokunuş İle Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi sayesinde Kayseri’de 17 spor salonunda 15 eğitmen eşliğinde 1500 öğrenciye verilen eğitim sonucunda 1000 öğrencinin lisanslı sporcu yapıldığı, lisanslı 90 sporcunun ise turnuvalarda 23 altın, 21 gümüş ve 31 bronz olmak üzere toplam 75 madalya almalarına aracı olunduğu kaydedildi.
 
TDP’nin sporla sınırlı kalmadığı, toplumu ilgilendiren hemen her konuda projeler yürüterek insanları bilgilendirdiği  ve eğitim almalarına katkı sağlandığı da öğrenildi. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ