Tehlikeli atlayış - Vatandaşlar bu yoldan bıktı!

Kayseri'de Adalet Sarayı (Adliye) önünde karşı caddeye geçmek isteyen vatandaşlar orta refüjden tehlikeli atlayışlarda bulunarak hem kendi hayatını hem de trafiği tehlikeye atıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Tehlikeli atlayış - Vatandaşlar bu yoldan bıktı!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan Adalet Sarayı (Adliye) önündeki orta refüj tehlikeli atlayışlara sahne oluyor. Sümer üst geçidinden yaya olarak gelen ya da Adliye’den çıkıp karşı caddeye geçmek isteyen vatandaşlar, trafik ışıklarına kadar yürümek yerine orta refüjden atlamayı tercih ediyor. 

Tehlikeli atlayış - Vatandaşlar bu yoldan bıktı!

Erkilet Yolu, Sümer Üst Geçit sonrası, Adliye Sarayı’nın karşısındaki bölge, hem araç hem de yaya yoğunluğunun fazla olduğu biliniyor.
Trafik ışıklarının olduğu geçide kadar gitmek istemeyen vatandaşlar ise orta refüjden atlayarak hem trafiği hem de kendi hayatını tehlikeye atıyor.

Tehlikeli atlayış - Vatandaşlar bu yoldan bıktı!

Vatandaşlar araç trafiğinin de yoğun olduğu bölgeye yaya yolu ya da üst geçit yapılması konusunda yetkililere çağrıda bulundu.
Karşıdan karşıya geçmek için çok yürümeleri gerektiğini söyleyen bir vatandaş, bu durumun hem zaman kaybı hem de yorucu olduğunu söyleyerek, tehlikeli olmasına rağmen bariyerlerden atladıklarını, bu nedenle otobüs duraklarının olduğu bölgeye karşıdan karşıya geçmek için yaya yolu veya üst geçit istediklerini söyledi.