TEKNOFEST'te Erciyes Üniversitesi rüzgarı: Ziyaretçilerden yoğun ilgi!

TEKNOFEST 2024 heyecanı Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda tüm hızıyla devam ediyor. Teknoloji ve inovasyon tutkunlarını bir araya getiren festivalin 5. gününde, Erciyes Üniversitesi'nin standı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde...

TEKNOFEST'te Erciyes Üniversitesi rüzgarı: Ziyaretçilerden yoğun ilgi!

TEKNOFEST 2024 heyecanı Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda tüm hızıyla devam ediyor. Teknoloji ve inovasyon tutkunlarını bir araya getiren festivalin 5. gününde, Erciyes Üniversitesi’nin standı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Birçok üniversite ve projenin yer aldığı bu etkinlikte, Erciyes Üniversitesi’nin teknoloji odaklı projeleri ve çalışmaları katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.

TEKNOFEST'te Erciyes Üniversitesi rüzgarı: Ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Üniversite sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, standlarına olan ilginin giderek arttığını ve ziyaretçilerin projeleri yakından inceleme fırsatı bulduğunu belirti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen teknoloji meraklıları ve öğrenciler, Erciyes Üniversitesi’nin standında sergilenen projelerle yakından ilgilenirken, üniversitenin yenilikçi çözümleri ve projeleri festivalin dikkat çeken noktalarından biri olmayı sürdürüyor. TEKNOFEST, Adana’da büyük bir coşkuyla devam ederken, Erciyes Üniversitesi de teknoloji ve  inovasyon alanında güçlü  bir şekilde temsil ediliyor.