Tepkilerin ardından Uraz Kaygılaroğlu açıklama yaptı – 'Can güvenliğimden endişe ediyorum'

Semih Çelik isimli kişinin, iki genç kızı canice katledip Edirnekapı surlarından aşağı atmasının ardından, aylar önce Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar yeniden gündem oldu. Kaygılaroğlu'na tepkiler çığ gibi büyüdü. Katıldığı bir programda tepkilere yönelik açıklamalarda bulunan Kaygılaroğlu 'Can güvenliğimden endişe ediyorum' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Tepkilerin ardından Uraz Kaygılaroğlu açıklama yaptı – 'Can güvenliğimden endişe ediyorum'

İstanbul Fatih’te yaşanan vahşetin ardından Uraz Kaygılaroğlu’na tepkiler çığ gibi büyüdü.  Semih Çelik isimli kişinin, iki genç kızı canice katledip Edirnekapı surlarından aşağıya atmıştı. Olayın ardından akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar gelirken Kaygılaroğlu’na tepki yağdı. Tepkilere yönelik ilk açıklama geldi.

İstanbul Fatih’te Semih Çelik isimli kişi, sevgilisinin başını kesip surlardan aşağıya attıktan sonra intihar etti. Çelik’in surdaki cinayeti işlemeden önce de eski sevgilisi olan kadını kafasını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

Ünlü oyuncuya tepkiler yağdı!

Türkiye’yi sarsan bu olay sonrası sosyal medya ayağa kalkarken diğer yandan akıllara aylar önce ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun bir sergi için verdiği pozlar geldi. Elinde kasap bıçağı, kadın kafası ve kanlar içerisinde pozlar veren Kaygılaroğlu yine tepkilerin hedefi oldu.

Gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube yayına katılan Kaygılaroğlu yeni açıklamalarda bulundu.

Sergi benim değildi diyen Kaygılaroğlu, ‘Nisan’ın 16’sında sergilenen sergi o dönemki kız arkadaşımın ilk sergisiydi. Tepkilerin kadın cinayetlerine varacağını öngöremedim’ dedi.

‘Gerekirse bir daha göz önüne çıkmam!’

Serginin yayınlandığı dönemde de tepkiler aldığını, o dönemde yaptığı açıklamanın kabul görmediğini ifade eden Kaygılaroğlu, ‘Toplumun dinamiklerini, yaralarını ne kadar tetikleyeceğini öngöremediğim için özür dilemiştim. Anladığım kadarıyla özrüm kabul görmedi. Hem Ayşenur’un hem İkbal’in ailesi ve sevenleri özelinde tüm Türk halkından özür diliyorum. Eğer bunların bitmesi ben ve benim gibi üçüncü şahısların toplumdan men edilmesi ise bir daha göz önüne çıkmamayı canı gönülden kabul ederim’ dedi.

Can güvenliğinden endişeli!

Bir daha sahne ve televizyona çıkmak zorunda olmadığını ifade eden Kaygılaroğlu, ‘Ben kendi can güvenliğimden, üçüncü bir şahıs olarak hedef gösterildiğimden endişeliyim. Sorunun kaynağı başka bir yer değil, sistematik olarak isimlerimiz bir şekilde sosyal medyadan pompalanıyor. Suçlu cadı avı yapılan hedef gösterilen bir durumdan bahsediyoruz’ ifadelerinde bulundu.