Terör Örgütüne Yönelik Operasyon

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerine yönelik önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Ayrıtılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Terör Örgütüne Yönelik Operasyon

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 15-22 Eylül 2024 tarihleri arasında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında, PKK/KCK terör örgütüyle ilgili sürdürülen soruşturmalarda 5 kişi, dini istismar eden terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda ise 6 kişi olmak üzere toplamda 11 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Terörle Mücadele Çalışmaları Kararlılıkla Sürdürülüyor

Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele çalışmalarını hukuk devleti ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı bir görev anlayışıyla yürütmeye devam ediyor. Toplumun tüm kesimleri ve terörle mücadele eden diğer kurumlarla iş birliği içerisinde, halkın huzurunu ve devletin selametini korumak amacıyla her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalar kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı. Gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtilirken, bu çalışmaların kesintisiz olarak devam edeceği bildirildi.