Terör saldırısına ilişkin son dakika görüntüleri!

Terör saldırısına ilişkin olarak son dakika görüntüleri gelmeye devam ediyor. Saldırgan teröristlerin TUSAŞ Tesislerine saldırı gerçekleştirdikleri anlara ilişkin görüntüler. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Terör saldırısına ilişkin son dakika görüntüleri!

Ankara'da terör saldırısı gerçekleşti. Gerçekleşen saldırıda yaralı ve şehitlerin olduğu açıklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısının düzenlendiği TUSAŞ'a geldi.

 TUSAŞ tesisleri üzerinde ANKA uçuş gerçekleştiriyor

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırı sonrası ANKA bölgede uçuş gerçekleştiriyor.

 RTÜK'ten yayın yasağı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, TUSAŞ’ın Kahramankazan tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısı ile ilgili yayın yasağı kararı alındığını açıkladı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada medyada TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı ile ilgili resmi kurumlardan alınmamış bilgi ve görüntülerin yer aldığını ifade ederek, "Yerli ve milli savunma ürünlerimizin geliştirildiği gururumuz TUSAŞ’ın Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı sonrasında ilgili mahkeme tarafından yayın yasağı kararı alınmıştır. Medyamızda, resmi makamların yaptığı açıklamaların dışında özellikle sosyal medya kaynaklı, teyit edilmemiş bilgilere ve görüntülere yer verildiği tespit edilmiştir. Terörün propagandasını yapacak yayınların ivedilikle son bulması şarttır. İzleme uzmanlarımızın raporlamaları sonrasında yayın yasağına uymayanlara en ağır yaptırımlar uygulanacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "(TUSAŞ saldırısına ilişkin) Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır. Ancak bilinmelidir ki bu saldırılar, ne savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını ne de her alanda tam bağımsız bir Türkiye ideali için gece gündüz ter döken tek bir vatandaşımızı bile yolundan döndüremeyecektir. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da terörle ve terör örgütleriyle güçlü ve kararlı mücadelemiz devam edecektir."

Bakan Tunç: 1 başsavcıvekili ve 8 cumhuriyet savcısı görevlendirildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin, "Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 başsavcıvekili ve 8 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" dedi.