Teröre geçit yok: Büyük operasyonda Kayseri'de var!

Ülke genelinde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-41' operasyonları kapsamında, 32 ilde Bölücü Terör Örgütü'ne (BTÖ) yönelik düzenlenen operasyonlarda 113 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Teröre geçit yok: Büyük operasyonda Kayseri'de var!

Türkiye genelinde Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlar, terör örgütlerinin faaliyetlerinin ve finans kaynaklarının engellenmesi amacıyla Kahramanlar-41 gerçekleştirildi. Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Gaziantep, ve Van gibi birçok ilde eş zamanlı olarak icra edilen operasyonlarda, toplamda 113 şüpheli şahıs güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından operasyon detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Yerlikaya, Operasyonları gerçekleştiren jandarma ekiplerini tebrik etti. 

BTÖ’ye yönelik; Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli ve Van İl Jandarma Komutanlıkları tarafından gerçekleştirilen Kahramanlar-41 operasyonlarda 1️13 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Yerlikaya, ‘Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı, kalmayacak.’ dedi.

Yılın her günü gece gündüz demeden halkın güvenliği ve ülkenin bütünlüğü için operasyonlar gerçekleştirildiğini belirten Yerlikaya, terörle mücadeledeki kararlılığı vurguladı.