Tesadüfün Böylesi - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig'de emin adımlarla yoluna devam ediyor. Son dört haftada hiç yenilgi yaşamadan 6 puanı hanesine yazdıran ve kısıtlı kadrosuna rağmen rakiplerine korku salan Sarı-Kırmızılı ekip, toplamda 602 gündür transfer yapamıyor. Gaziantep FK'yı Marius Sumudica'nın, Başakşehir'i de Çağdaş Atan'ın çalıştırması ilginç bir detay olarak dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Tesadüfün Böylesi - Kayserispor Haberleri

Recep Uçar ile anlaşan Kayserispor, Süper Lig’de yoluna emin adımlarla ilerliyor. Sarı-Kırmızılı takım, 5. Hafta mücadelesinde Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Ardından da 7. Hafta maçında da RAMS Başakşehir’i konuk edecek. Bu iki iç saha maçında da Kayserispor’un eski teknik direktörlerinin Kayseri’ye gelecek olması ilginç bir detay olarak gözlerden kaçmadı.
Süper Lig’de 5. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Kayserispor'un eski teknik direktörü Marius Sumudica'nın ilk maçında Kayseri’ye gelecek olması ilginç bir rastlantı olarak değerlendiriliyor. 
Bununla birlikte benzer bir durum Başakşehir FK ile de yaşanacak. Kayserispor'dan ayrılan Çağdaş Atan, Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'a karşı mücadele edecek. Atan’da ilk deplasman maçında problemli ayrıldığı Kayserispor’un konuğu olacak. Bu tesadüfün benzerliği, futbol tutkunları tarafından konuşulan bir konu haline geldi.
Sumudica da Kayserispor ile başarılı bir sezon geçirmiş, fakat Beşiktaş maçının ardından Kartal pençesi yaparak büyük tepki çekmişti. Atan da kendisine gösterilen büyük sevgiye rağmen sessiz sedasız bir şekilde sosyal medya hesabından Kayseri’den ayrılmasıyla benzer bir tepki almıştı. 

Kayserispor'un sadık taraftarları, Sumudica ve Atan'ın geri dönüşüne nasıl bir tepki vereceği merak konusu. Sumudica, son sezonda başarılı bir performans sergilemiş, ancak Beşiktaş'ın kazandığının ardından yaşanan olaylarla ilgili bir gelişme ortaya çıkmıştı.
Kayserispor’a gönül veren taraftarın Marius Sumudica ve Çağdaş Atan’a karşı nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor.


Kayserispor'da Büyük Değişim: Şaşıracaksınız!