TEV'den Karaoğlu'na Plaket!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) ve Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğiyle 'Erkekler de Yapar' etkinliği düzenlendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TEV'den Karaoğlu'na Plaket!

MİX AVM'de gerçekleştirilen bu etkinlikte ünlü erkekler mutfağa girerek kendi elleriyle yiyecekler hazırladı ve satışa sundu. Elde edilen gelir ise Türk Eğitim Vakfı'na bağışlandı. Bu etkinlik nedeniyle, Türk Eğitim Vakfı (TEV) Kayseri Şube Yürütme Kurulu Başkanı Akın Bayrak, KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu'nu ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER), toplum ve kadınlar yararına projeler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda KİGDER'in öncülüğünde MİX AVM'de düzenlenen ‘Erkekler de Yapar’ etkinliğinde ünlü erkekler mutfakta yiyecekler hazırlayıp satışa sundu. Satıştan elde edilen gelir, Türk Eğitim Vakfı'na bağışlandı. Bu bağış nedeniyle Türk Eğitim Vakfı Başkanı Akın Bayrak, KİGDER'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) Kayseri Şube Yürütme Kurulu Başkanı Akın Bayrak, ‘KİGDER'i kuruluşundan bu yana tanıyorum ve faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz aylarda KİGDER, TEV yararına bir etkinlik düzenledi ve elde edilen gelir Türk Eğitim Vakfı'na bağışlandı. Bu nedenle teşekkür etmek için buradayız,’ dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu ise, ‘Bu ziyaretiniz ve düşünceniz bizi onurlandırdı. Etkinliğimize 28 erkek katıldı ve hem kadınların hem de işbirliğinin gücünü gördük. Eğitimin güçlü olmasıyla toplum da güçlü olur. Bu nedenle eğitimi çok önemsiyoruz,’ dedi.

Dr. Karaoğlu, kadınların toplumda dezavantajlı bir grup olduğunu vurgulayarak, ‘Medyanın dilini temizlemek amacıyla Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ile 'Medyada Kadın' projesini hazırladık. Hedef kitlemiz İletişim Fakültesi öğrencileri ve sahada çalışan basın mensupları olacak. 3 haftalık bir eğitim programı olacak,’ dedi. Ayrıca, Kayserililere seslenerek ikinci el bağışlarla eğitime destek çağrısında bulundu.

Açıklamaların ardından Türk Eğitim Vakfı (TEV) Kayseri Şube Yürütme Kurulu Başkanı Akın Bayrak, KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.