Tıpkı 30 yıl öncesinde olduğu gibi!

Çılgınlar 38 Taraftarlar Grubu'nda uzun yıllar tribüncülük yapan Alper Durmuş, Türkiye-Çekya maçında da taraftarları coşturdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tıpkı 30 yıl öncesinde olduğu gibi!

Çekya - Türkiye maçında yine bir Kayseri detayı, dikkatlerden kaçmadı.

Tribünleri, Kayserispor'un eski tribüncüsü Alper Durmuş coşturdu. Durmuş, Çılgınlar 38 Taraftar Grubu'nda uzun yıllar Kayserispor'a destek vermişti. Şu an Almanya'da yaşayan Durmuş, doksan dakika boyunca eski günlerki gibi sürekli tribünlere tezahürat yaptırdı. Bu anlar da cep telefonlarından kayıt yaptırıldı.

Tıpkı 30 yıl öncesinde olduğu gibi!

Kayseri Bayrakları ve Kayseri tribünü...

Türkiye, gurbetçi vatandaşların desteğiyle 16 yıllık hasrete son verdi. Bu maçta, tribünlerde 'Kayseri' yazan bayraklar da dalgalandı. Kayserispor Avrupa Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Ali Hızar, Kayserispor Barakları ve Atkıları dağıtarak, destek oldu. Gurbette yaşayan Kayserililer de, milli takımlarını desteklemek için tribünlerde ki yerlerini aldı. Maça gelen tüm Kayserili taraftarlar da Kayserispor atkısı yer aldı ve büyük bir coşkuyla A Milli takım desteklendi. 

Tıpkı 30 yıl öncesinde olduğu gibi!

Alper Durmuş ve Rafet Özdemir, Kapalı Kale Lideri olan Ahmet Dirgenali ve Kayserispor yöneticisi Süleyman Akın ile buluşmuş ve hasret gidermişti.