Tokgöz'den 500 TL'lik hediye çeki müjdesi

Kayserispor'a yaptığı destekle taraflı tarafsız her kesimin takdirini alan iş insanı Mustafa Tokgöz, Sivasspor karşısında oynanan futbol ve alınan skordan dolayı mutluluğunu ifade etti.

Tokgöz'den 500 TL'lik hediye çeki müjdesi

Kayserispor’a yaptığı destekle taraflı tarafsız her kesimin takdirini alan iş insanı Mustafa Tokgöz, Sivasspor karşısında oynanan futbol ve alınan skordan dolayı mutluluğunu ifade etti.
Yönetimin geçtiğimiz hafta içinde yaptığı ödemelerin galibiyette katkısı olduğunu dikkat çeken Tokgöz, “Bu hafta hepimiz için çok kritikti. Bizler endişe içinde beklerken, yönetimin hafta içi mücadelesi ve ödemeleri ayarlaması takdire şayandı. Çağdaş Atan hocam ve ekibine,futbolcularımıza, özellikle takımı havaya sokan tüm taraftarımıza sonsuz teşekkürler. Büyüksün Kayserispor” dedi. 
Uzun zaman sonra galen galibiyetten dolayı Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftara özel 500 TL’lik hediye çeki müjdesi de veren Tokgöz, “Bu keyifli hafta sonunda, bu güzel galibiyet şerefine mağazamızdan 500 TL’lik 10 adet hediye çeki paylaşıma açıyorum. İster beğenin ister yorum yapın” ifadelerini kullandı.
Tokgöz, 500 TL’lik hediye çekinin, sadece Kayserispor taraftarı için geçerli olduğunun da altını çizdi.

Haber: Hakan Çiftci
 

TOKGÖZ'ÜN GÖNDERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Tokgöz'den 500 TL'lik hediye çeki müjdesi