TOKİ'de satılıyor – Kayseri'de peynir ekmek gidecek!

TOKİ 2024 yılı Eylül ayında büyük arsa satışı gerçekleştirecek. Kampanyalarıyla yatırımcılara cazip fırsatlar sunan TOKİ'de arsalar peynir ekmek gibi gidecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

TOKİ'de satılıyor – Kayseri'de peynir ekmek gidecek!

TOKİ, Eylül 2024 arsa kampanyasında 20 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapacak. Bu arsalar peynir ekmek gibi gider!

TOKİ, 2024 yılı Eylül ayında gerçekleştireceği arsa satışı kampanyasını yatırımcılara duyurdu. 20 bin TL’den başlayan fiyatlar satışa sunulacak arsa 53 ili kapsıyor. Satışa sunulan arsalar, gayrimenkul yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Arsalarda peşinat ve vadeli ödeme seçenekleri yatırımcılara sunulacak. Yatırım yapılan arsaların fiyatlarının 20 milyon TL’ye kadar çıkması bekleniyor.

Kayseri’de 11 Eylül Çarşamba günü saat 10.30’da 17 arsa için satış işlemi gerçekleşecek. Satış işlemi açık artırma usulü ile yapılacak.  Arsaların fiyatları 20 bin TL’den başlayıp, 20 milyon TL’ye kadar çıkabilecek.

Başvurularda;

Arsaların yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeli ödeme seçenekleriyle satışa sunulacak. 1 milyon liralık arsayı almak için 250 bin TL peşinat ödenmesi gerekiyor. Kalan taksitler ayda 31 bin 250 TL olarak ödenecek.

İhalenin detayları için TIKLAYINIZ…

TOKİ'de satılıyor – Kayseri'de peynir ekmek gidecek!TOKİ'de satılıyor – Kayseri'de peynir ekmek gidecek!