TOKİ kampanyasını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara TOKİ'nin yeni konut kampanyası büyük bir imkan sunuyor. Ayda ödenecek az bir miktar ile 3+1 ev sahibi olma fırsatı sunan bu kampanya kira derdinden kurtulmak isteyen vatandaşlara tercih oluyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TOKİ kampanyasını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ'nin yeni konut projelerini yakından takip ediyor. Yeni kampanya ise kira derdinden kurtulmak isteyen vatandaşlara büyük bir imkan sağlıyor. Kampanyaya göre vatandaşlar aylık 7 bin TL gibi bir ücret ödeyerek 3+1 ev sahibi olabilecek.

Bu kampanya ile sıfır ev fiyatları eski zamana göre daha erişilebilir hale geldi. Ayda 7 bin TL gibi düşük taksitler ile ev sahibi olmak günümüz şartlarında artık daha kolay.

TOKİ kampanyasını kaçırmayın!

TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ'nin sunduğu imkanlarla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar nasıl konut başvurusu yapabileceklerini araştırıyor. Başvuru sırasında Türkiye'de daha önce ev satın almamış olmak, 18 yaşından büyük olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartları aranıyor.

Düzenli gelire sahip olan vatandaşlar için bu kampanya bir fırsat olarak nitelendiriliyor. Kampanya kapsamında verilen peşinat ve evin bedeline göre taksit miktarı değişebiliyor ancak aylık 7 bin TL gibi taksitlerle de ev sahibi olmak mümkün.

Başvurular Ziraat Bankası'nın yanı sıra e-Devlet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Başvuruların değerlendirilmesi sürecinde adaylar, başvuru tarihlerini ve şartlarını titizlikle takip etmesi gerekiyor.

TOKİ şu anda başvuruları açık olan illerinde binlerce konut satışı gerçekleştiriyor.