Topu kocasına attı!

Sosyal medyada ünlenen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde topu kocasına attı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Topu kocasına attı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla büyük kitlelere ulaşan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gözaltına alınmıştı. Çiftin ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat’ın ifadesinde bütün şirket hareketlerinden eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söylediği öğrenildi.

Topu kocasına attı!

Paylaştığı videolar ile ün kazanan ve kara para aklamakla suçlanan Dilan ve Engin Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan toplam 24 şüpheliden 18'i, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde 6 saati aşkın süre sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftinin sorgusu dün gece saat 23.45’de tamamlandı. İfadesinin alındığı süre boyunca ağladığı öğrenilen Dilan Polat’ın ‘Ben reklam yüzüyüm’ diyerek suçlamaları reddettiği iddia edildi.

Engin Polat’ın ise ‘Şirket açtım kapattım doğru, battı şirketim. Yolsuzluk yapmadık, bu paraları biriktirdik’ dediği ve suçlamaların hiçbirini kabul etmediği öğrenildi.

İfadelerinde 40 sayfalık soru yöneltilen Polat çifti aylık gelirlerinin 150 ile 200 bin lira olarak beyan ettikleri iddia edildi. Engin Polat’ın suçlamaları kabul etmediği, çiftin adres değişikliğini ise çocuklarının okulları için yaptığını söylediği belirtildi.

Öte yandan Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’nun adliyede ablasına ‘Senin yüzünden oldu’ diye bağırdığı da iddialar arasında yer alıyor.