Torman: 'Ruhumuz yeter'

Emre Toraman, 'Bu kulübün genlerindeki ruh, birliktelik, mütevazilik ve onurlu duruş bizi başarıya ulaştıracaktır' dedi.

Torman: 'Ruhumuz yeter'

“ESKi GÜNLERE DÖNECEKTiR”

Yıllar sonra geldiği Erciyesspor’da kaptanlık pazubandını takan, saha içinde ve dışında hem yönetimin hem de teknik heyetin en büyük yardımcısı olan Emre Toraman, gelecekten umutlu. Her kulübün zaman zaman zor dönemler, sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden Emre Toraman, “Erciyesspor içinde bu sezon öyle bir dönem diyebiliriz. Ama herşeye rağmen şuana kadar ki performans gayet başarılıydı. Bu kadar zorluğun, sıkıntının arasında buralara gelebiliyorsak daha iyisini de yapabiliriz. Bu kulüp eski güzel, başarılı günlerine dönecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece zaman, sabır ve destek bekliyoruz”

“TAKIM RUHU ÖN PLANDA”

Bir takımın başarılı olabilmesi için takım bütünlüğünün çok önemli olduğunu ifade eden Emre Toraman, “Erciyesspor geçmişten bugüne kadar profesyonel bir kulüp olsa da burada bulunan herkes amatör bir ruhla, bir aile ortamının sıcaklığı, mütevazilikle, sevgi-saygıyla başarı için çaba gösteriyor.

Erciyes’in geçmişinde gelene bir sıcaklık, bir aile havası var. Takım ruhu şuanda ön planda. Eski ve yeni diye bir oyuncu grubu yok. Giden arkadaşlara başarılar diliyorum. Gelenlere de hoşgeldin diyor ve onlarla daha da güçlendiğimizi belirtmek isterim. Herkes buraya başarı için geldi. Takım ruhumuzla, birlikteliğimizle de hedeflerimize ulaşacağız” diye konuştu.