Tostospark Cafejoy İldem'de yeni şubesini açtı

Kayseri amatör futbol camiasının sevilen isimlerinden Eser Şengil ile Şafak Afan'ın ortaklığındaki Tostospark Cafejoy'un ikinci şubesi İldem'de açıldı. Açılışa amatör spor camiadan çok sayıda isim katılırken, vatandaşlar da açılışta yer aldı.

Tostospark Cafejoy İldem'de yeni şubesini açtı

İlk şubesi Talas’ta olan Tostospark Cafejoy’un ikinci şubesinin açılışını İldem’de Cumartesi günü yaptı. Açılışa Kayseri milletvekili Sayın Bayar Özsoy’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Dualarla açılışı yapılan işletmenin kurdelesini Milletvekili Sayın Bayar Özsoy gerçekleştirdi. Vatandaşların da katıldığı açılışın ilk gününde oyun alanını çocuklar ücretsiz şekilde kullanırken, misafirlere de ikramlar yapıldı. Tostospark Cafejoy ortakları Eser Şengil ile Şafak Afan ise açılışta tebrikleri kabul ettiler.

Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, ''Şehrimizde çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebileceği yeni bir mekan olan Cafejoy Çocuk Oyun Parkı’nın açılışına katılım sağladık. Bu güzel işletmeyi şehrimize kazandıran Eser Şengil’e teşekkürlerimizi sunuyor, kendisine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Şehrimize, ailelerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

Tostospark Cafejoy İldem'de yeni şubesini açtı

Tostospark Cafejoy işletme sahipleri Eser Şengil ile Şafak Afan ise, ''İldem Tostospark açılışımızda kıymet verip bizleri yalnız bırakmayan  Sayın Bayar Özsoy  vekilimize, her daim bizlerle olan Ömür Turgut  başkanıma,  Nurşah Özyürek  başkanıma, tüm dostlarıma teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandılar.

Tostospark Cafejoy İldem'de yeni şubesini açtı

Yeşilyurt Mahallesi Şehit Onbaşı Hakan Türk Caddesi’nde bulunan Tostospark Cafejoy, içerisinde hem çocuklara hem de yetişkinlere hizmet veren bir işletme olarak biliniyor. Çocuklar, oyun alanında eğlenirken, ebeveynleri ise alt katta cafe de zaman geçirebiliyor.