Trabzon'a götürülmedi - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Carlos Mane, Eyüpspor maç kadrosundan çıkarılmıştı. Portekizli futbolcu, Trabzon'a neden götürülmedi? Detaylar Kayseri Anadolu haberde.

Trabzon'a götürülmedi - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 18 Eylül Çarşamba günü özel uçak ile Trabzon’a gitti. Sarı-Kırmızılı takım, bugün saat 20:00’de Trabzonspor’un konuğu olacak. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor’da tek hedef: mutlak 3 puan alarak, sezonun ilk galibiyetini elde etmek.

Trabzon'a götürülmedi - Kayserispor Haberleri

Eşinin tedavisi sürüyor

Sarı-Kırmızılı takımda geçtiğimiz hafta da maç kadrosundan çıkartılan Carlos Mane, Trabzon’a götürülmedi. Portekizli futbolcunun eşi sağlık problemi çekiyor. Özel bir hastanede tedavi gören Mane’nin eşinin bu durumundan dolayı tecrübeli futbolcu bu akşam Trabzon’da forma giyemeyecek. Mane, geçtiğimiz hafta Eyüpspor maçında da aynı sebepten dolayı oynamamıştı. Kayserispor’da Mane’nin dışında Majid Hosseini de sakatlığından dolayı Trabzon’da oynamayacak.

Trabzon'a götürülmedi - Kayserispor Haberleri

Galibiyet golünü Stephane Bahoken atmıştı

Kayserispor, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’u 1-0 yenme başarısı göstermişti. Galibiyet golünü de Stephane Bahoken atmıştı. Bu karşılaşmada kaleci Bilal Bayazit ve Majid Hosseini de olağanüstü bir performans sergilemişti. Trabzonspor - Kayserispor maçının gelişmelerini Kayseri Anadolu Haber'den takip edebilirsiniz.