Trabzon'da bir ilk yaşanacak- Kayserispor Haberleri

Kayserispor, bugün Süper Lig'in erteleme maçında Trabzonspor'un konuğu olacak. Trabzonspor - Kayserispor maçı saat kaçta başlayacak? Bugün Trabzon'da ilkler yaşanacak. Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor mu?

Trabzon'da bir ilk yaşanacak- Kayserispor Haberleri

Kayserispor, bugün Trabzonspor’un konuğu olacak. Sarı-Kırmızılı takım, kendisi gibi şu ana kadar 3 maç oynayan ve galibiyeti bulunmayan Trabzonspor engelini kayıpsız aşarak, yeni sezonun ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Bu doğrultuda sıkı bir antrenman trafiğinin ardından hazırlanan ve Trabzon’a iddialı giden Kayserispor’da oyuncular, galibiyet sözü verdi.

Sazdağı: Zor bir maç olacak

Kaptan Gökhan Sazdağı, iki takım açısından da çok zor bir maç oynanacağını belirterek, Eyüpspor maçındaki motivasyonla maça çıkacaklarını dile getirdi.

Trabzon'da bir ilk yaşanacak- Kayserispor Haberleri

Trabzon'da birden çok ilk yaşanacak

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan maçta yine ilkler yaşanacak. Burak Yılmaz eski hocası Şenol Güneş’e karşı ilk kez teknik direktör olarak görev yapacak. Yılmaz, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta görev yapan Şenol Güneş'in de yardımcılığı yapmıştı. Trabzonspor’da da forma giyen Sarı-Kırmızılı takımın genç çalıştırıcısı, ilk kez teknik direktörlük kariyerinde Trabzon’da maça çıkacak.

Trabzon'da bir ilk yaşanacak- Kayserispor Haberleri

Trabzonspor Kayserispor maçı saat kaçta başlayacak?

Kayserispor’da Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşma bugün saat 20:00’de Papara Stadyumunda başlayacak. Trabzon’da oynanacak maçta Mehmet Türkmen düdük çalacak. Türkmen’in yardımcılıklarını Caner Özaral ile Bersan Duran yapacak.