Trafik lambasız kavşak kazalara davetiye çıkarıyor

Kayseri Tavlusun Caddesi ile Aşiyan Sokak'ın kesiştiği, trafik yoğunluğunun hayli yoğun olduğu ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Erciyes Üniversitesi'nin hem ana yerleşkesi hem de 15 Temmuz Yerleşkesi'ni bağlayan kavşakta trafik ışığı bulunmaması kazalara davetiye çıkarıyor.

Trafik lambasız kavşak kazalara davetiye çıkarıyor

Uzun süredir hizmette olan ve hizmete konulduğu günden bu güne trafik lambası konulmayan söz konusu kavşakta trafik yoğunluğunun hayli yüksek olduğu halde sinyalizasyon uygulanmaması sürücüler tarafından garip bulunurken, bazı sürücüler bu kavşakta trafik lambası bulunmamasının kazalara davetiye çıkardığını dile getirdi. 
 
SÜRÜCÜLER: “DURUMU ANLAMAKTA ZORLANIYORUZ”
 
Özellikle akşam saatlerine doğru yoğunluğu artan kavşağın Talas-Tavlusun yönünde görüşün kısmi olarak kapalı olduğu, o yönden de araçların hızla ve sıklıkla seyrettiği ifade edildi. Trafik yoğunluğu çok daha az olan ve boyut olarak da küçük durumda olan bir çok kavşağa sinyalizasyon uygulaması yapıldığını ancak bu kavşakta sinyalizasyonun uzun süredir uygulanmadığını söyleyen sürücüler bu durumu anlamakta zorlandıklarını bildirdi.  
 
Sürücüler yetkililerden konunun çözümü için destek istedi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ