Trafikte bu da yaşandı 'biri darp etti, diğeri aracı üzerine sürdü, bir başkası da aracı taşladı'

Kayseri trafiğinde, Türkiye'de de her gün olduğu gibi yaşanan akıl olmaz olayların bir yenisi daha meydana geldi. Sürücüler arasında tartışma yaşanınca biri darp etti, diğeri aracı üzerine sürdü, bir başkası da aracı taşladı.

Trafikte bu da yaşandı 'biri darp etti, diğeri aracı üzerine sürdü, bir başkası da aracı taşladı'

Akıl almaz olan Harikalar Diyarı karşısındaki trafik ışıklarında yaşandı. Trafikte yol verme anlaşmazlığından kaynaklandığı öğrenilen tartışma, araçların trafik ışıklarında peş peşe durması ile başladı. Birisi 06, bir diğeri 34 plakalı araçların sürücülerinden arkadaki 34 plakalı aracın sürücüsü diğerini darp etti, öndeki 06 plakalı darp edilen aracın sürücüsü ise kendisini darp eden sürücünün üzerine aracını sürdü. Bu olayı gören 34 plakalı aracın sürücüsünün yanındaki kadın ise kaldırımdan aldığı parke taşını öndeki aracın üzerine fırlattı.
 
ARKADAKİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ ÖNDEKİ ARACIN KAPISINI AÇARAK DARP ETTİ
 
‘Bu kadar da olmaz!’ dedirten olayda, arkadaki aracın sürücüsünü trafik ışığında durdukları sırada aracından inerek öndeki aracın kapısını açtı. Sonrasında kapısını açtığı aracın sürücüsüne ‘Ben dönecektim, anlamadın mı, anlamıyor musun’ şeklinde bağırarak sürücüye vurdu, sürücüyü silkeledi. Bir müddet böyle devam eden olaydan sonra ayrılan sürücülerin tartışması sözlü ve eyleme dönük devam etti.
 
DARP EDİLEN SÜRÜCÜ ARACI İLE DARP EDENİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
 
Trafikte yaşanan ve film sahnesini aratmayan olayda, darp edilen öndeki sürücü, aracın kapısını kapatarak aracını biraz ileri sürdü. Daha sonra geri vitesle hızlı bir şekilde darp eden sürücünün üzerine direksiyonu kırdı. Geri geri defalarca hamle yapan sürücü, darp eden sürücünün hamlelerden kaçması nedeniyle sürücüye çarpamadı. Trafikteki diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında yaşanan olay bir müddet daha sürdü. Bu esnada arkadaki sürücü araca tekmeler savurdu.
 
SÜRÜCÜNÜN YANINDAKİ KADIN ÖNDEKİ ARACI TAŞLADI 
 
Akıllara durgunluk veren olayda öndeki aracı darp eden sürücünün yanındaki kadın, öndeki aracın sürücüsünün yanındaki sürücünün üzerine aracını sürmesi üzerine kaldırımdan aldığı parke taşını öndeki aracın üzerine fırlattı. Araca isabet eden taşı tekrar tekrar alarak aracın üzerine atan kadın, aracı defalarca taşladı. Parke taşı, yol kenarında kaldı.
 
TRAFİK AKSADI
 
Trafik ışıklarında meydana gelen olayda trafik, yaşanan olaylar nedeniyle aksadı. Sürücülerin hayretle izlediği tartışmada trafikte seyreden araç sürücüleri şerit değiştirmek zorunda kaldı. Yaşanan olay, görenlere; ‘bu kadarına da pes!’ dedirtti. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ