Transfer dönemi başladı! Kayserispor'un transfer yasağı ne durumda? Kaç dosyası var?

Futbolda yaz transfer dönemi başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) açıklamasına göre, 24 Haziran 2024'te başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, 13 Eylül 2024'te sona erecek. İkinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak 2025'te başlayıp, 11 Şubat 2025'te bitecek. Hali hazırda transfer yasağı bulunan Kayserispor'da son durum ne? Kapanması gereken kaç dosya var? Detaylar haberimizde…

Transfer dönemi başladı! Kayserispor'un transfer yasağı ne durumda? Kaç dosyası var?

Yaz transfer döneminin başladığı şu günlerde Süper Lig kulüpleri anlaşma sağladıkları oyuncuları tek tek açıklarken, Kayserisporlu taraftarlar ise takımlarının son durumunu merak ediyor. Bilindiği üzere Sarı-kırmızılı ekibin son yıllarda başı yasaklarla dertte... Peki, bu yaz transfer sezonunda nasıl bir yol izlenecek?

4 Temmuz’da top başı yapacak olan Kayserispor'da genel kurul öncesi ve sonrasında iç transferler tamamlandı. Sarı-kırmızılı ekibin, yeni sezonu açtıktan sonra nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Taraftar kulüpten gelecek her haberi merakla beklerken, FIFA’da kaç dosyanın olduğu ise merak konusu oldu.

FIFA’da kaç dosya var?

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 24 Haziran (bugün) itibariyle ‘transfer yasağı' sayfasını güncelledi. FIFA’nın haftalık olarak yayınladığı transfer yasağı listesinde, geçen hafta 4 dosyadan transfer yasağı olan Kayserispor’a 3 transfer yasağı daha geldi ve sarı-kırmızılı ekibin mevcutta 7 adet dosyadan transfer yasağı bulunuyor. Bu dosyalardan 6’sı ödeme yapılırsa kaldırılabilecek transfer yasakları iken, listeye Olivier Kemen’in haksız sözleşme feshinden dolayı gelen 2 dönem ‘kaldırılamaz’ transfer yasağı da eklenmiş bulunmakta.

Transfer dönemi başladı! Kayserispor'un transfer yasağı ne durumda? Kaç dosyası var?

Kayserispor yönetimi bu konuda net bir açıklama yapmazken, taraftar da takımdan gelecek güzel haberleri merakla bekliyor. Son yıllarda anlaşma sağladığı oyuncuları son güne kadar bekleten Kayserispor’un, bu sezon da aynı yolu izleyeceği ve transfer döneminin son günlerinde yasağı kaldırıp isimleri tek tek açıklayacağı belirtiliyor.