Transfer gündemde - Bir müjde daha bekleniyor!

Kayserispor, Carlos Mane ile sözleşme yeniledi. Başkan Ali Çamlı, FIFA yanıtına göre b planını devreye soktu. Sarı-Kırmızılılar, Kartal Kayra Yılmaz'ı yeniden takıma kazandırmayı hedefliyor. Transfer süreci merakla bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Transfer gündemde - Bir müjde daha bekleniyor!

Geçtiğimiz sezon kümede kalmayı başaran Kayserispor’da hareketli günler yaşanıyor.

Kulüp, dün Carlos Mane ile 2+1 yıllık sözleşme yenileyerek taraftarını sevindirdi. Başkan Ali Çamlı’dan bir müjde daha bekleniyor. Çamlı, transfer için kolları sıvadı. B planını devreye sokan Çamlı, FIFA’dan gelecek yanıta göre hareket ediyor. Çamlı, fire vermemek için ince eleyip sık dokuyor.

Transfer imza aşamasında - Bir müjde daha bekleniyor!

Kartal Kayra için düğmeye basıldı

Geçen sezon Beşiktaş’tan kiralanan genç yetenek Kartal Kayra Yılmaz için düğmeye basıldı. Başkan Çamlı, Yılmaz'ı yeniden Sarı-Kırmızılı takıma kazandırmak için çalışmalara başladı. Başkan Çamlı, yönetimiyle birlikte stratejik adımlar atarak teknik direktör Burak Yılmaz’ın istekleri doğrultusunda hareket ediyor. Sözleşmesi sona eren futbolcularla tek tek masaya oturan Çamlı, genç yıldız Kartal Kayra Yılmaz’ın transferini bitirip, önümüzdeki zorlu sezon için planlamalarını tamamlamayı hedefliyor.

Transfer imza aşamasında - Bir müjde daha bekleniyor!

Türkiye'nin en iyi yerli ünvanını kazanmıştı

Kartal Kayra Yılmaz, geçtiğimiz sezon başında teknik direktör Recep Uçar ile birlikte Kayserispor’a gelmiş ve kısa sürede inanılmaz bir çıkış yakalamıştı. Türkiye’deki geçtiğimiz sezon ikili mücadelelerdeki hırsı ve isteğiyle dikkat çeken Yılmaz, pas başarısıyla Türkiye’nin en iyi ikinci pasörü, top çalmada ise sezonun en başarılı Türk oyuncusu olarak adından bahsettirmişti. Taraftarın sevgilisi haline gelen Yılmaz, takıma sağladığı büyük katkılarla yıldızı parladı.

Transfer imza aşamasında - Bir müjde daha bekleniyor!

Kartal'ın durumu ne zaman belli olacak?

Beşiktaş’ın bu talep doğrultusunda nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken, başarılı futbolcunun da İstanbul’daki durumuna göre hareket edeceği öğrenildi. Kartal’ın Kayserispor’un teklifine sıcak baktığı öğrenilirken, bu transferin olup olmayacağı birinci etap kampından sonra netlik kazanacak. Kamp dönemi, hem Kayserispor yönetimi hem de taraftarlar için büyük bir heyecanla geçeceği benziyor. 

Transfer imza aşamasında - Bir müjde daha bekleniyor!

Recep Uçar etkili olmuştu

Başkan Ali Çamlı, transfer süreciyle ilgili olarak kolları sıvarken, Kartal Kayra Yılmaz’ın performansından oldukça memnun kalmıştı. Kartal Kayra Yılmaz’ın Kayserispor’a gelmesinde en büyük sebep teknik direktör Recep Uçar olmuştu. Genç oyuncu, Uçar ile birlikte Ümraniyespor'da da forma giymişti. Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın, Kartal'ı sezon boyunca yakından takip ettiği ve önümüzdeki sezon da kendisinden yararlanmak isteği biliniyor. Önümüzdeki günlerde transfer sürecinin netleşmesi ve Kartal Kayra Yılmaz’ın izleyeceği yol haritası merakla bekleniyor.

Transfer imza aşamasında - Bir müjde daha bekleniyor!