Transfer harekatı başladı! Orta sahaya 3 takviye birden...

Kayseri Süper Amatör Küme ekibi Döğerspor'da hareketlilik başladı. Faruk Yıldız ile yola devam kararı alan ekip, transferlere de başladı. Üç isimle anlaşan ekipte transferlerin devamı gelecek.

Transfer harekatı başladı! Orta sahaya 3 takviye birden...

Süper Amatör Küme’nin yeni ekibi Döğerspor, transfere hızlı bir giriş yaptı. Öncelike iç transferi halleden ekip, dış transfere yöneldi. Geçen sezon takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan isimlerden Batuhan Gümüş ile yola devam kararı alındı. 

Yine geçen sezon Turanspor ve Şimşekspor formaları giyen Murat ve Mehmet Kıraç kardeşler transfer edildi. Döğerspor antrenörü Faruk Yıldız ile sportif direktör Osman Bıyık, bu sezon transfer ile bizzat ilgileniyor.

Transfer harekat başladı! Orta sahaya 2 takviye birden...

Antrenör Faruk Yıldız, transferlerin devam edeceğini belirterek, 'Süper Amatör Küme’de yeni bir ekibiz. Buna göre kadro kurmalıyız. Transferi titizlikle hallediyoruz. Bize fayda sağlayacak isimlerle görüşüp takıma kazandıracağız. İlk olarak takımın geçen yılki dinamosu Batuhan Gümüş ile anlaştık. Gol yollarında etkili olan Murat ve Mehmet Kıraç kardeşleri de transfer ettik. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Yönetim bize güveniyor. Biz de Osman Hocamla bu güveni boşa çıkarmayacağız. Döğerspor halkına güzel bir takım izleteceğiz' ifadelerini kullandı.