Transfer tahtası ne aşamada? Kayserispor Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı yaz transfer döneminde son noktaya ulaşmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Toplamda 60 transfer dosyasını temizleyen yönetim, yalnızca Mame Baba Thiam'ın transferini sonlandırmak için yoğun mesai yapıyor. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da kulübe destek veriyor ve bu işbirliğiyle Kayserispor taraftarlarını heyecanlandırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Transfer tahtası ne aşamada? Kayserispor Haberleri

Kayserispor başkanı Ali Çamlı, İstanbul’da, adeta kamp kurdu. Yaz transfer döneminde sona gelinirken, Sarı-Kırmızılı kulüp, büyük bir aşama kaydetti. Kulüp yönetimi, toplam 60 sorunlu dosyayı temizledi. Sadece Mame Baba Thiam'ın dosyasında sıkıntı sürüyor. açık Başkan Çamlı'nın bugün bu sorunu da çözerek, müjdeli haberi verecek.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, Sarı-Kırmızılı kulübe destek devam ediyor. Ersoy, sosyal medya hesabından Başkan Ali Çamlı ile birlikte çektirdiği fotoğrafı şu sözlerle paylaştı, " Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!" ifadeleriyle Kayserispor'un geleceğine olan inancını dile getirdi.
Kayserispor yönetimi, transfer dönemi için son dokunuşları yaparken, taraftarlar yeni sezon için heyecanla beklemeye devam ediyor. Başkan Ali Çamlı ve MHP Milletvekili Baki Ersoy'un desteği, gelecek için umut verici bir işbirliği olarak dikkat çekiyor.

 

, , , , , MHP, Sosyal Medya, Taraftarlar, Futbol, Kulüp Yönetimi, , Transfer Dönemi, Umut.