Transfer tahtasında son durum! Kaç dosya kaldı?

Mondihome Kayserispor'da merakla beklenen transfer tahtasında son durum ne? Tahtanın açılması için kapatılması gereken dosya sayısı kaç? Kapalı Kale Taraftar Grubu Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, tahta ile ilgili paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde...

Transfer tahtasında son durum! Kaç dosya kaldı?

Kayseri'de spor camiasının odaklandığı tek bir nokta var o da Kayserispor'un transfer tahtası...
Aylardır açılması beklenen transfer tahtası için borçlar ve dosyalar bir bir kapanıyor. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri'de yaptığı açıklamada, 51 futbolcuyla anlaşma sağlanması gerektiğini belirtmişti. Bu sıkıntılı dosyalar kapandıktan sonra transfer tahtası açılacak. 

DİRGENALİ: KALAN DOSYA SAYISI 9

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'nin tribün lideri Ahmet Dirgenali, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Kayserispor'un 9 dosyasının kaldığını ve tahta işinin çözüldüğünü belirtti. Dirgenali,"Bugün itibariyle kalan dosya sayısı 9, pazarlık muhatabına ulaşamama gibi sebeplerden iş yavaş ilerlesede bu tahta konusu çözüldü diyebiliriz. Ali Çamlı Başkan'ın hakkını teslim edelim. İyi çıktı bu işin içinden öyle kolay konular değil helal olsun." ifadelerine yer verdi.

Transfer tahtasında son durum! Kaç dosya kaldı?

AKIN: GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akın ise, Ali Çamlı ile fotoğrafını paylaşıp, başarılı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek,"Güzel günler yakında. Dosyalarda sona gelmek üzereyiz. Ali Çamlı Başkanımız çok başarılı bir çalışma yürütüyor. Kayserisporumuza bizde önemli Samsunspor maçında sonuna kadar destek olmalıyız.Tebrikler Ali Başkan yanındayız." ifadelerini kullandı.

Transfer tahtasında son durum! Kaç dosya kaldı?

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Süper Lig kulüplerinin için 26 Haziran'da başlayan yaz transfer sezonu 15 Eylül tarihine kadar devam edecek. Takımda 15 Eylül'e kadar transferlerini tamamlamaları gerekiyor. Kayserispor hafta içerisinde transfer tahtasını açarsa, transfer yapabilmek için 2 haftalık bir süresi kalacak.