Transfer yasağı kalkacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. Başkan Ali Çamlı'nın devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Çamlı, aday çıkmaması durumunda devam etmeyeceğini söylemişti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Transfer yasağı kalkacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da gündem, yaklaşan Olağan Genel Kurul toplantısı.

Başkan Ali Çamlı, yeni dönemde devam edecek mi? Şu ana kadar Çamlı dışında herhangi bir isim gündeme gelmedi. Başkan Çamlı, başka bir adayın çıkması durumunda devam edeceğini belirtmişti. Çamlı, Konyaspor maçı sonrasında çok yorulduğunu ve yıprandığını söylemişti.

Ali Çamlı ve yönetimi büyük başarı elde etti

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yönetimiyle birlikte büyük başarılara imza attı. Sportif olarak zor şartlarda takımı kümede tutmanın yanı sıra bir sezonda iki kez transfer tahtasını açan yönetim, toplamda 117 sorunlu dosyayı çözdü. Ali Çamlı ve yönetimi 20 yıldır gelen borç yükünün neredeyse yüzde 80'ini ödeyerek, taraftarın gönlünde taht kurdu. Yönetim, 1 milyar 600 bin TL olan borcu, 300 milyon TL'ye kadar düşürdü. Başkan Çamlı'nın devam etmesi durumunda geride kalan dosyaların da planlı bir şekilde çözüm bulması bekleniyor. Görev süresi boyunca önemli başarılar elde eden Başkan Ali Çamlı, Kayserispor'un ekonomik gücünü büyük ölçüde iyileştirdi. 117 sorunlu dosyayı çözerek, kulübün mali durumunu istikrara kavuşturan yönetim, Kayserispor'u daha güçlü bir yapıya kavuşturmanın hesaplarını yapıyor.

Transfer yasağı kalkacak mı? Kayserispor Haberleri

Genel Kurul ne zaman yapılacak?

Kayserispor Olağan Genel Kurulu, 9 Haziran Pazar günü saat 11:00'de Kadir Has Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek. Genel kurulda çoğunluğa bakılmayacak, bu nedenle katılım ve karar alma süreci hızlı ilerleyecek. Başkan Ali Çamlı'nın, genel kurulda tekrar başkan seçilmesi bekleniyor. Yurt dışından Ali Hızar ve Hasan Irmak gibi önemli iş insanlarını da yönetimine almayı hedefleyen Ali Çamlı, 'Genel Kurul herkese hayırlı olsun' dedi. 

Transfer yasağı kalkacak mı?

Kayserispor'da FIFA'dan gelen transfer yasakları kalkacak mı? Taraftar, bu sorunun yanıtını büyük bir merakla bekliyor. Başkan Ali Çamlı, bu sorunla yakından ilgileniyor. Yurt dışında spor hukukcusu avukatlar ile hareket eden Başkan Çamlı, İsviçre Federal Mahkemesinden gelecek yanıta göre hareket edeceklerini söyledi. Bu karar sonrasında çıkacak karara göre de transfer yapacaklarını söyleyen Başkan Ali Çamlı, tüm Kayserispor gönüllülerini genel kurula devat etti.