Tüm Avrupa'nın gözü Kayseri'de olacak!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Avrupa'nın önemli Ülkelerine ev sahipliği yapacak. Türkiye U16 Milli Takımı, Romanya, Danimarka ve Portekiz'ı ağırlayacak. Kayseri'de düzenlenecek Uluslararası Dörtlü Turnuva ne zaman başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberin Kayseri haberinde...

Tüm Avrupa'nın gözü Kayseri'de olacak!

Avrupa’nın dört bir yanından Kayseri’ye gelecekler. Kayseri'ye gelecek Ülkeler için Uluslararası Dörtlü Turnuva için bir araya gelecek.

Hangi Ülkeler Kayseri'ye gelecek?

14-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada Türkiye U16 Milli Takımı, Romanya, Danimarka ve Portekiz ile karşılaşacak. Birbirinden heyecan dolu maçlara Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ev sahipliği yapacak. 

Tüm Avrupa'nın gözü Kayseri'de olacak!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi altın yılını yaşıyor

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, her geçen yıl daha da büyüyerek misafirlerini en iyi şekilde konuk etmenin gururunu Kayseri'ye yaşatıyor. Modern yapısıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın gözde futbol kamplarından biri haline gelen Erciyes, misafirlerinin büyük beğenisiyle karşılaşıyor. Bu yıl Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve Avrupa'dan Almeri FK gibi önemli takımları ağırlayan Erciyes, büyük bir gelişim göstererek, alanında en çok talep alan yer oldu. Erciyes şimdi de Avrupa’nın en güçlü genç yeteneklerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Tüm Avrupa'nın gözü Kayseri'de olacak!

Erciyes'e gelen hayran kaldı

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 2024 yılında kamp yapan takımlar şunları: Samsunspor, Konyaspor, Osmaniyespor, Vanspor, Silifkespor ve Niğdespor  Ayrıca Ürdün U15 Milli Takımı da Erciyes'i tercih etti. Önümüzdeki günlerde Kıbrıs'tan Dumlupınar Türk Spor Kulübü de Erciyes'e gelerek kamp yapacak.

Tüm Avrupa'nın gözü Kayseri'de olacak!

Kayserililer futbola doyacak​

Turnuva için Kayseri'ye geri sayım başlarken, futbolseverler 14 Eylül'ü iple çekiyor. Erciyes’in yüksek irtifa kamp merkezi, böylelikle büyük bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor. 

U16 Milli Takımlar Turnuvası Maç Takvimi şu şekildedir:

14.09.2024 Danimarka - Portekiz 13:00
14.09.2024 Türkiye - Romanya 16:00
16.09.2024 Portekiz - Romanya 13:00
16.09.2024 Türkiye - Danimarka 16:00
18.09.2024 Danimarka - Romanya 11:00
18.09.2024 Türkiye - Portekiz 11:00