Türk Rock Müziğinin Efsanesi Erkin Koray 82 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Türk Rock Müziğinin Efsanesi Erkin Koray 82 Yaşında vefat etti. Kayserispor, ünlü sanatçıya taziye Mesajı yayımladı. İşte Detaylar… 

Türk Rock Müziğinin Efsanesi Erkin Koray 82 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Anadolu Rock müziğinin öncülerinden ve efsane isimlerinden Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının vefat haberi Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yaratırken, birçok kurum ve kişi de başsağlığı mesajlarıyla anılarına sahip çıktı.
Kayseri'nin sevilen spor kulüplerinden Kayserispor da Erkin Koray'ın vefatına duyduğu üzüntüyü dilediğini taziye mesajı yayımladı. Resmi sosyal medya hesapları üzerinden mesajda, " Müziğimizin usta isimlerinden Erkin Koray'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Koray’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.
Erkin Koray, Türk rock'ın sahip olduğu özgün tarz ve unutulmaz şarkılarıyla hafızalarda yer almış, yıllar boyunca yaşadığı ve sanatın önemli isimlerinden biri olarak anılmıştı. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Erkan Koray’a Rahmet, sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.