TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak oldu

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kayseri Şube Başkanı Ali Özocak oldu.

TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz tarafından Kayseri İl Başkanı olarak Ali Özocak olarak atandı. Görevine başlayan Ali Özocak, ilk olarak MHP İl Başkanı Seyit Demirezen'i ziyaret etti. 

TÜRKAV Kayseri Şube Başkanı Ali Özocak, "TÜRKAV Genel Başkanımız Sayın Ebubekir KORKMAZ beyin takdiri, Kayseri MHP İl başkanlığımızın oluru ile Kayseri TÜRKAV Şube başkanlığı, kıymetli yol ve dava arkadaşlarımızla birlikte şahsıma tevdi edilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Bey'in ağzından çıkan her sözü talimat, işaret ettiği her yönü istikamet kabul ederek yürüyeceğimizden kimsenin bir endişesi olmasın. Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığımız, kutlu yuvamız Ülkü Ocaklarımız başta olmak üzere bütün teşkilatlarımız ile tam bir bütünlük ve beraberlik içerisinde Ülkücü Hareketin emrinde olacağız. 
Rabbim çıktığımız bu yolda yâr ve yardımcımız olsun.."
ifadelerini kullandı. 

TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak oldu

DEMİREZEN'E ZİYARET...

TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak'ın ilk ziyareti MHP İl Başkanı Seyit Demirezen'e oldu. MHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "TÜRKAV genel merkezinin takdiri ve MHP Kayseri İl Başkanlığımızın oluru ile TÜRKAV Kayseri İl Başkanlığı vazifesine getirilen Ali Özocak Beyefendi, partimizi ziyaret ederek görevine başlamıştır. Sayın başkanımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz." denildi.