Turkcell'den 30. Yıla Özel Büyük Kampanya!

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörü Turkcell, kuruluşunun 30. Yılını büyük bir kampanya ile kutluyor. Milyonlarca abonesine sunduğu avantajlı fırsat vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Turkcell'den 30. Yıla Özel Büyük Kampanya!

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörü Turkcell 30. yaşını büyük bir kampanya ile kutlayacak. Milyonlarca abonesine teşekkür etmek amacıyla başlatılan kampanya vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplanması bekleniyor.

Turkcell'den 30. Yıla Özel Büyük Kampanya!

Turkcell, 30. Yılınız kutlamak için abonelerine özel bir kampanya başlattı. ’30. Yıl İkiye Katla’ kampanyası ile paketlerindeki internet, dakika ve SMS haklarını ikiye katlayacak. Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken şey çok basit. Abonelerin cep telefonlarından bir SMS ile ‘30YIL’ yazıp 2222’ye göndererek katılım sağlayabilirsiniz. SMS’i gönderdikten sonra mevcut paketleriniz otomatik olarak ikiye katlanıyor.

Kampanyaya katılım 31 Mayıs 2024 tarihine kadar tüm aboneler için geçerli. Kampanya kapsamında aboneler, bir ay boyunca tarifelerinin iki katını kullanabilecekler.