Türkiye için dikkat çeken uyarı!

Türkiye için alarm uyarısı verildi. Deprem Kahini olarak bilinen Frank Hoogerbeets sosyal medyadan açıklamada bulundu. Bugün itibariyle Bolu'da meydana gelen depremin ardından Hoogerbeets'in uyarıları dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Türkiye için dikkat çeken uyarı!

Türkiye için alarm uyarısı verildi. Deprem Kahini olarak bilinen Frank Hoogerbeets sosyal medyadan açıklamada bulundu. Bugün itibariyle Bolu'da meydana gelen4,5'lik depremin ardından Hoogerbeets'in uyarıları dikkat çekti. 

Hollandalı deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye için deprem alarmı verdi. Hoogerbeets, "Deprem Kahini" olarak biliniyor ve önceden bazı depremlerin yaklaşmakta olduğunu iddia ediyor. Öyle ki 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremleri de öncesinden bildiği ileri sürülüyor.

Türkiye için dikkat çeken uyarı!

Bugün Bolu'da meydana gelen 4,5 büyükleüğündeki depremin ardından, Hoogerbeets'in uyarıları dikkat çekti. Hoogerbeets, "Türkiye'nin doğusunu işaret eden bu dalgalanma Şubat ayındaki kadar ikna edici değil. Yani bu daha çok her ihtimale karşı bir uyarı. Umarım fazla bir şey olmaz" açıklamasında bulundu. Ayrıca başka bir paylaşımda bulunan Deprem Kahini " Afganistan'da veya yakınında daha güçlü artçı şok aktivitesi olması mümkün. Türkiye, Ortadoğu ve muhtemelen de Romanya ekstra alarmda" ifadesini kullandı.

Ülke genelinde bu uyarılar tedirginlik yaratırken, uzmanlar ise bu tür tahminlerin bilimsel temellere dayanmadığını belirtiyor. Deprem konusunda resmi tahminler ve uyarılar, Türkiye'de Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle, halkın resmi kaynaklardan gelen bilgilere öncelik vermesi önem taşımaktadır...