'Türkiye kaos ortamına çekiliyor'

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret eden İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ, Kocaeli İYİ Parti Grup Başkan Vekili Tükkan'ın ekibinin, gazeteciye saldırısıyla ilgili olarak, 'Türkiye için iyi bir durum değil. Türkiye kaos ortamına çekiliyor.' dedi.

'Türkiye kaos ortamına çekiliyor'

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ ve ekibi KGC Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti. Koronavirüsten dolayı yaşamını yitiren Veli Altınkaya için başsağlığı dileklerinde bulunan Dağ, Kösedağ'ı yeni görevi için tebrik etti.

İYİ Parti olarak pandemi sürecinde ara verdikleri esnaf ve vatandaş ziyaretlerine, normalleşme süreciyle birlikte hız verdiklerini söyleyen Dağ, "Halkı, esnafı ziyaret ettikçe görüyoruz ki çok mutlu oluyorlar. Bu süreç Türkiye'de tüm kesimler için çok zorlu geçti. Kayıplar ve maddî problemler yaşadık. Bu süreçte bizim hedefimiz genel başkanımız Meral Akşener'in cumhurbaşkanı olması, partimize gösterilen teveccühün artması." dedi.

"İYİ PARTİLİ YOMRA BELEDİYE BAŞKANIMIZA DA SİLAHLI SALDIRI OLMUŞTU" 

Dağ, gazetecilerin, Kocaeli İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfi Türkkan'ın çalışanlarının, kaçak olduğu iddia edilen Türkkan'a ait ahır yıkımı esnasında çekim yapan İHA muhabiri Mustafa Uslu'ya saldırısıyla ilgili sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Sayın Türkkan bu ara çok göz önünde. Olur olmaz şeyler söyleniyor. Bir mahalle baskısı olduğunu düşünüyorum. Bu dönem çok hassas bir dönem. İYİ Partili Yomra Belediye Başkanımıza da silahlı saldırı olmuştu. Bunlar bizler ve Türkiye için iyi değil. Türkiye bir kaos ortamına çekiliyor."

>>Selma Kara