Türkiye'nin gözü Kayseri'de olacak!

Kayserispor, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı takımdaki sakatlıklar can sıkarken, Beşiktaş ise şampiyonluk yolunda kayıpsız ilerlemek istiyor. Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Türkiye'nin gözü Kayseri'de olacak!

Kayserispor, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Siyah-Beyazlılar, Giovanni van Bronckhorst'un yönetiminde sezona hızlı bir başlangıç ​​yaparak, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Şampiyonluğun güçlü adaylardan olan Beşiktaş, Kayseri'ye iddialı geliyor. Beşiktaş'ın, Kayserispor'a karşı sürekli ters gelmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Türkiye'nin gözü Kayseri'de olacak!

Kayserispor ile Beşiktaş 55. randevuda karşılaşacak

Kayserispor, Beşiktaş ile bugüne kadar 54 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Sarı-Kırmızılılar, 13 galibiyet alırken, 30 kez mağlup oldu. Süper Lig'de ise iki takım arasında 46 maç oynandı ve Kayserispor bu maçların 10'unu kazandı. Beşiktaş ise 27 kez sahadan galip ayrılmayı başardı. Geride kalan 9 maç da beraberlik ile sonuçlandı. Kayserispor, Beşiktaş'ı 2007'de 3-0'lık skorla yenmişti. En farklı mağlubiyeti ise 4-0'lık skorla alındı.

Türkiye'nin gözü Kayseri'de olacak!

Kayserispor revire döndü

Kayserispor'da sakatlıklar can zıkıyor. Transfer yasağı nedeniyle takviye yapamayan Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş'ın karşısında 6 oyuncusundan yoksun olacak. Defans hattında Majid Hosseini, sezonun ilk yarısında bu yana sahaya çıkamıyor. Julian Jeanvier, sürekli sakatlığı nedeniyle bir türlü istikrarı sağlayamadı. Eyüpspor maçında forma giyen Bilal Bayazit ve Arif Kocaman da sakatlar arasında yer aldı. Hasan Ali Kaldırım ise Göztepe'de yarıda kalmak zorunda kaldı. İranlı futbolcu Ali Karimi'nin durumu da belirsizliğini koruyor; Uzun süredir devam eden sakatlıkları devam ediyor. Sürekli yaşadığı sakatlıklar Sarı-Kırmızılı takımın hücum gücünü azaltıyor. 

Türkiye'nin gözü Kayseri'de olacak!

Türkiye'nin gözü Kayseri'de olacak 

Beşiktaş, bu sezon şampiyonluk yarışında iddialı bir şekilde yomuna devam ediyor. Kayserispor, ise şu ana kadar 5 maçta 3 puan sevinci yaşayamadı. Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, taraftarının desteğiyle güçlü rakibini evine pquansız göndererek, şeytanın bacağını kırmak istiyor.