Türkiye'nin konuştuğu Kayserili yaşlı amca, hangi filme konu oldu?

Kayseri'de yapılan bir sokak röportajında sinirlenen ve yaptığı kızgın hareketle Türkiye'nin konuştuğu yaşlı amcanın o anları, bir sinema filminin konusu oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Türkiye'nin konuştuğu Kayserili yaşlı amca, hangi filme konu oldu?

2023 Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri öncesi Kayseri’de yapılan sokak röportajında kamera karşısında sinirlerine hakim olamayan Kayserili yaşlı amca, sinirlendi. Röportaj sırasında ilginç bir tepki vererek önce kafasına iki eliyle vuran yaşlı adam, daha sonra giderken arka tekme attı.

Adamın bu tepkisi, sosyal medyada gündem olurken, o video üzerine birçok dublaj ve yaşlı adamın taklitleri yapıldı.

Türkiye’nin o dönem konuştuğu Kayserili yaşlı amcanın yaptığı o hareket gündemden düşmüyor. Şimdi de o hareketler, Sağ Salim 3 isimli komedi filminde konu oldu.

Türkiye'nin konuştuğu Kayserili yaşlı amca, hangi filme konu oldu?

Sinema filmi olan ve şimdilerde bir dijital platformda yayınlanan ‘Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri’ isimli komedi filminin bir sahnesinde oyuncu Cezmi Baskın’ın canlandırdığı yaşlı bir adamın, Kayserili amcayı taklit etmesi izleyenleri güldürdü.

Ersoy Güler yönettiği ‘Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri’ filminin başrolünü Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal paylaşıyor.