Türkiye'nin o sitesine giriş yapılamıyor - Herkes şaşkın!

Türkiye'nin en çok kullanılan ve bilinen sitelerinden biri olan sahibinden.com'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Siteye erişim sağlanmazken vatandaşlardan konuya ilişkin yorum yağdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Türkiye'nin o sitesine giriş yapılamıyor - Herkes şaşkın!

Sahibinden.com sitesine ne uygulamadan ne de internet sitesinden giriş yapılamıyor. Sahibinden.com'da vatandaşlar sıfır veya ikinci el ürünler üzerinden satış gerçekleştiriyor. Arabadan telefona, beyaz eşyadan elektrikli ev aletlerine kadar binlerce ürün burada satılıyor. Siteye girmek isteyen vatandaşlar 'IP adresi bulunamadı' uyarısı ile karşılaşıyor. Buna karşılık kullanıcılardan çeşitli yorumlar yağdı.

Türkiye'nin popüler ilan sitelerinden sahibinden.com'a bir süredir ulaşılamıyor. Site sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. sahibinden.com' ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyada konuya iliişkin ABD'li domain firmasının sahibinden.com'un alan adının dondurduğu iddia edildi. Ancak firma bunun üzerine tekrar bir açıklama yaparak, 'Medyada yer alan sahibinden.com alan adının başka bir kişi / firma tarafından satın alınmış olması, alan adının yenilenmemesi haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Alan adı hizmeti aldığımız firma sorunun en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. sahibinden.com' dedi.