TUSAŞ'tan burs fırsatı: Başvurular başladı!

Lisans öğrencilerinin projelerini desteklemek amacıyla yürütülen ve Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden olan TUSAŞ tarafından sağlanan burs programı başvuruları başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TUSAŞ'tan burs fırsatı: Başvurular başladı!

Lisans öğrencilerinin projelerini desteklemek amacıyla yürütülen ve Türkiye’nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden olan TUSAŞ tarafından sağlanan “LIFT UP (Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri)” 2023 – 2024 dönemi başvuruları başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Geçtiğimiz günlerde 'LIFT UP ++ Doktora Burs Programı' adıyla yeni bir destek çağrısı başlatan TUSAŞ'ın burs program başvuruları başladı.

LIFT UP ++ programı, mühendislik bölümlerinde doktora çalışmalarına devam eden üniversite öğrencilerini desteklemek amacıyla hayata geçirildi.

Doktora eğitimleri boyunca (asgari 8 dönem, azami 10 dönem) süresince öğrencilere aylık asgari ücretin 2 katı kadar bütçe desteği sunulacak.

Program kapsamında başvuruya açık olan projelere https://liftup.tusas.com/basvurular adresinden incelenebilir ve başvuru gerçekleştirilebilir. 

LIFTUP projelerinin detayları ve TUSAŞ’ın katkılarına ulaşmak için TIKLAYIN...