Ülkü Ocakları'ndan Bir Etkinlik Daha...

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur öncülüğünde teşkilat mensupları doğa yürüyüşüne çıktı. Detaylar Kayseri Andolu Haber'de...

Ülkü Ocakları'ndan Bir Etkinlik Daha...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur önderliğinde, il yönetimi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği, gençler arasında büyük ilgi gördü. Erkilet Dağı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, doğa ile iç içe olmanın önemi vurgulanarak gençlerin spora teşvik edilmesi hedeflendi.

Ülkü Ocakları'ndan Bir Etkinlik Daha...

Yağmur, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 'Gençlerimizi spora teşvik etmek lazım. Türk gençliğini madde bağımlılığı ve uyuşturucudan uzak tutmak, her türlü kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla, kafelerden ve internet ortamından kurtarmak, doğa ile iç içe olmalarına dikkat çekmek amacıyla böyle etkinlikler düzenleyeceğiz' dedi.

Ülkü Ocakları'nın sosyal faaliyetleriyle gençlerin kendilerini geliştirmelerine ve topluma faydalı bireyler olmalarına katkı sağladığını belirten Yağmur, tüm Türk gençliğine seslenerek çevre bilinci ve sorumluluk duygularının güçlenmesini ve doğa farkındalığının artırılmasını hedeflediklerini dile getirdi.

Etkinliğe katılan gençler ise doğada yapılan sporun kendilerine sağlık, mutluluk ve huzur getirdiğini belirterek, Ülkü Ocakları'nın düzenlediği sosyal etkinliklere katılarak çevre bilinci ve doğa sevgisinin arttığını ifade ettiler. Ülkü Ocakları İl Binası'na tüm gençleri davet eden Yağmur, gelecek etkinliklere katılarak daha temiz ve doğal bir çevrede yaşama katkıda bulunmalarını istedi.