Ülkücü Camiada Büyük Üzüntü: Özgür Mehmet Kıvcı kalbine yenik düştü

Ülkücü caminın acı kaybı. Özgür Mehmet Kıvcı, genç yaşta kalp krizi geçirerek, yaşama veda etti. İş İnsanı Behsat Önder, Özgür Mehmet Kıvcı'yı anarak paylaşımda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde…

Ülkücü Camiada Büyük Üzüntü: Özgür Mehmet Kıvcı kalbine yenik düştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkücü camia, Özgür Mehmet Kıvcı’nın ani vefatı ile sarsıldı. Özgür Mehmet Kıvcı, kalp krizi geçirerek vefat etti. Kıvcı'nın vefat haberi, camiayı derin bir üzüntüye boğdu.
İş insanı Behsat Önder, duygusal bir açıklama yaparak Özgür Mehmet Kıvcı'nın kaybı büyük bir üzüntüyle öğrendiğini ifade etti. Önder, "Üniversite teşkilatında beraber görev yaptığımız dava arkadaşımız,  Özgür Mehmet Kıvcı kardeşimizin vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Maalesef Sessiz sedasız birer birer eksilmenin hüznünü yaşamaktayım. Ailesinin ve camiamızın başı sağ olsun. Bu dünya da yüzün gülmedi inşallah ebedi alemde gülersin kardeşim. Allah ebediyete intikal eden tüm sevdiklerimize rahmeti ve merhameti ile muamele eylesin. Ruhun Şad Makamın Uçmağ Olsun yiğidim" şeklinde konuştu.

Ülkücü Camiada Büyük Üzüntü: Özgür Mehmet Kıvcı kalbine yenik düştü

Biz de genç yaşta hayata gözlerimi yuman Özgür Mehmet Kıvcı'ya Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.