Ülkücü camiayı yasa boğan vefat!

Adanalı iş insanı Ayberk Delen'in Erzincan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi, Kayseri'de büyük üzüntüye neden oldu. Delen, 21 Ekim Pazartesi günü dana Tufanbeyli Kirazlıyurt köyünde ebedi hayata uğurlandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ülkücü camiayı yasa boğan vefat!

Adanalı iş insanı Ayberk Delen’in geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmesi, Kayseri’deki sevenlerini yasa boğdu. Adana'nın Tufanbeyli İlçesi doğumlu genç iş insanı, Erzincan’da meydana gelen elim kazada hayatını kaybetti. 43 yaşında hayata veda eden Delen’in vefat haberini, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy duyurmuştu. Ersoy, “Kıymetli dostum, kardeşim, komşum, değerli iş insanı Ayberk Delen Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Acımız çok büyüktür. Rabbim geride kalanlara sabırlar versin, başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı. Delen, 21 Ekim Pazartesi günü dana Tufanbeyli Kirazlıyurt köyünde ebedi hayata uğurlandı.

Ülkücü camiayı yasa boğan vefat!

Siyasetçiler taziye mesajları paylaştı

MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, Ayberk Delen’in vefatının ardından, “Ülkücü camiamızın kıymetli mensubu, iş insanı Ayberk Delen vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Adana Tufanbeyli Kirazlıyurt köyünde defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” dedi.

Ülkücü camiayı yasa boğan vefat!

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder ise, “Kıymetli dostumuz, Ayberk Delen, elim bir trafik kazası sonucu rahmetli olmuştur. Kederli ailesine sabırlar diliyorum. Nurlar içinde yat kardeşim” sözleriyle taziye mesajı yayımladı.

Ülkücü camiayı yasa boğan vefat!

Kayseri Ülkü Ocakları: Camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz

Kayseri Ülkü Ocakları da, iş insanı Ayberk Delen’in vefatını derin bir üzüntüyle karşıladı. Taziye mesajında, “Ülkücü camiamızın kıymetli mensubu, iş insanı Ayberk Delen’in elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz” denildi.

Ülkücü camiayı yasa boğan vefat!

MHP Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayserispor yöneticisi Gökhan Gülen ise, “Kardeşim, dostum, hemşerim Ayberk Delen vefat etmiştir. Yandı ciğerimiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Kayserispor'un eski futbolcularından Orhan Göç, "Delen madencilik Ayberk Delen, mekanın cennet olsun güzel kardeşim" diye üzüntüsünü paylaştı. 

Ülkücü camiayı yasa boğan vefat!

CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. de, Delen'in vefası sonrası şu ifadeleri kullandı: "CVK Madencilik ailesi olarak, sevgili dostumuz ve değerli iş insanı Sayın Ayberk Delen’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisinin özverili çalışmaları ve sektöre olan katkıları her zaman hatırlanacaktır. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Trafik kazasının detayları...

Elim kaza, Erzincan’da, saat 18.30 sularında Erzurum - Erzincan kara yolu Akyazı mevkiinde meydana geldi. İki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu, bir araç ters dönerek şarampole uçtu. Kazada toplam 7 kişi yaralandı ve yaralılar AFAD ile itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, bir kişinin hayati tehlikesi olduğu bildirildi.